!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (59/214) > >>

xenos:

--- Quote from: Ξάδελφος on February 03, 2011, 03:50:06 PM ---Δηλαδη καταληγουμε σε corolla.. εεε  v-strom απο οτι καταλαβαινω?.

--- End quote ---

Πήγαινε δες το από κοντά, επεξεργάσου το, οδήγησέ το και τα ξαναλέμε. Πάντως το TA είναι πιο στενό νομίζω = ευέλικτο εντός.

racing nick:
αν θελεις ανεση για τον συνεπιβάτη να παρεις Vstrom

Akalyptos:

--- Quote from: Ξάδελφος on February 03, 2011, 03:22:35 PM ---Το ΤDM απο βλαβες και καταναλωση πως παει?

--- End quote ---

Το TDM θεωρείται από τα ποιο αξιόπιστα μηχανάκια!
Όσο για την κατανάλωση προσωπικά στο τελευταίο ντεπόζιτο έκαψα 5,9 l/100km. Τι καλύτερο από 900cc? Όταν είδα πριν το πάρω τι παίζει από καταναλώσεις στο spritmonitor.de, είπα αποκλείετε να καίει τόσο λίγο. Η μεγαλύτερη που έκανα ήταν το πρώτο ντεπόζιτο που όπως καταλαβαίνεις ήμουν συνέχεια στην τσίτα και έκαψα 7 και κάτι λίτρα!

simkoz:
Sorry αν πω κοτσάνα γιατί είμαι παντελώς άσχετος με μηχανές αλλά γιατί τα 6 l/100km δεν μου φαίνονται και τόσο λίγα για μηχανή? Θέλω να πω ότι με αμάξι οικονομικά πας στα 8-9 περίμενα μεγαλήτερες διαφορές.

Ξάδελφος:
Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια.
Η καρδια λεει FAzer - TDM... η λογικη ομως λεει ...corolla εεε V strom .
Θα δω και τι παιζει με τις κλιμακες σε ασφαλεια -τελη κλπ.
Τις Africa twin τις απορριπτουμε?

Σιμο, το Seat της Μαριλλενας μετα τη χθεσινη βροχη που αναγκαστικα να οδηγησω με 5 χιλιομετρα/ωρα μεσα στα ποταμια /δρομους στο ΜΕνιδι,ανεβασε την καταναλωση του σε ...  7.1L/100km απο  6.5-6.7  που ειναι συνθηως...
Οι μηχανες καινε πολυ σε σχεση με τ αμαξι ειναι η αληθεια.Το 250αρι το beverly πηγαινε γυρω στα 4λ/100χλμ.... Αν το αναγεις σε διλιτρο θα εβγαινε 32λ/100χλμ !

Εχω ακουσeι οτι και τα fazer πινουν !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version