!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (58/214) > >>

gianic:
Vstrom, versys, fazer, tdm,

xenos:
Για να έχει δύναμη (όχι τρελή) => 2 κύλινδρο+
Για να πηγαίνεις άνετα με μεγάλες ταχύτητες => προστασία από αέρα ==> όχι γυμνό
Χάμηλή κατανάλωση ==> -600cc και όχι 4κύλινδρο

Σε βλέπω για on off 2κύλινδρο. Το versys παρουσιάζει όντως ενδιαφέρον. Για κάνε ένα τσεκ στα διάφορα μοντέλα που αντέχεις οικονομικά να πάρεις (με ένα τσεκ στο καρ.γρ) και πες ποια θα έπαιρνες ανεξάρτητα από σχόλια διαφόρων. Από αυτά θα φιλτράρουμε κάτι παραπάνω. Έχει σημασία να σου αρέσει αυτό που παίρνεις.

Ξάδελφος:
Ωραιο το  Versys και το ΕR 6f(δικυλινδρα)
Για καποιο transalp τι λεμε?(προστασια αερα -ανεση)
Και το βαρετο -ασχημο εμφανισιακα V-strom (σα κορολλα των μοτο μου κανει)δεν ξερω γιατι αλλα μ αρεσει.
Οικονομικα μου βγαινει ανετα και fazer ή καποια BMW 650F κλπ.
Επισης στα λεφτα αυτα βρισκω αρκετα Z750 s ( με φερινγκ) .
Το ΤDM απο βλαβες και καταναλωση πως παει?

Υποψιν δε θελω να κανω κοντρες - ασφαλη και ανεση μετακινηση δικαβαλο μ ενδιαφερει.

xenos:

--- Quote from: Ξάδελφος on February 03, 2011, 03:22:35 PM ---Ωραιο το  Versys και το ΕR 6f(δικυλινδρα)

--- End quote ---

Το 2ο είναι πιο "σκυφτό". Δεν ξέρω αν παραμένει τόσο ευέλικτο.

--- Quote from: Ξάδελφος on February 03, 2011, 03:22:35 PM ---Για καποιο transalp τι λεμε?(προστασια αερα -ανεση)

--- End quote ---

Ψιλοκλασσικό μηχανάκι. Τίμιο σχετικά. Για προστασία θα θέλει ζελατίνα ψηλή φαντάζομαι.

--- Quote from: Ξάδελφος on February 03, 2011, 03:22:35 PM ---Και το βαρετο -ασχημο εμφανισιακα V-strom (σα κορολλα των μοτο μου κανει)δεν ξερω γιατι αλλα μ αρεσει.

--- End quote ---

Το έχει πολύς κόσμος και δεν έχω ακούσει ποτέ άσχημο λόγο. Ο όγκος του ίσως?

--- Quote from: Ξάδελφος on February 03, 2011, 03:22:35 PM ---Οικονομικα μου βγαινει ανετα και fazer ή καποια BMW 650F κλπ.

--- End quote ---

Το fazer είναι 4κύλινδρο, άρα λιγότερο γεμάτο χαμηλά αλλά πολύ δυνατό ψηλά. Ο νίκος μπορεί σαν ιδιοκτήτης να σε βοηθήσει. Το bmw δεν ξέρω, ποτέ δεν το συμπάθησα, χωρίς λόγο.

--- Quote from: Ξάδελφος on February 03, 2011, 03:22:35 PM ---Επισης στα λεφτα αυτα βρισκω αρκετα Z750 s ( με φερινγκ) .

--- End quote ---

Μόνο φέρινγκ δεν μου φαίνεται αυτό. Γενικά το Ζ είναι μηχανάκι με πάρα πολύ δύναμη χωρίς λόγο.

--- Quote from: Ξάδελφος on February 03, 2011, 03:22:35 PM ---Το ΤDM απο βλαβες και καταναλωση πως παει?

--- End quote ---

Θα σου πουν τα παιδιά αλλά γενικά θα καίει πολύ ==> 900cc

Ξάδελφος:
Δηλαδη καταληγουμε σε corolla.. εεε  v-strom απο οτι καταλαβαινω?.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version