!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
simkoz:
^^^ Ακριβώς γι αυτό ρωτάω κι εγώ ρε αγόρι μου γιατί να πάρεις μηχανή και να ταλαιπωρήσαι (?) αφού τελικά δεν θα κάνεις οικονομία σε σχέση με το Σεατάκι? Βάλε και τα έξοδα αγοράς, συντήρησης, μπουφάν, κλπ πότε θα κάνεις απόσβεση?
xenos:
--- Quote from: simkoz on February 04, 2011, 01:28:00 PM ---^^^ Ακριβώς γι αυτό ρωτάω κι εγώ ρε αγόρι μου γιατί να πάρεις μηχανή και να ταλαιπωρήσαι (?) αφού τελικά δεν θα κάνεις οικονομία σε σχέση με το Σεατάκι? Βάλε και τα έξοδα αγοράς, συντήρησης, μπουφάν, κλπ πότε θα κάνεις απόσβεση?
--- End quote ---
Simo. 2 διαφορές:
1) με τη μηχανή στην κίνηση αντί για 1,5 ώρα, είσαι έξω μισή (άρα οικονομία βενζίνης)
2) με τη μηχανή στην κίνηση αντί για 1,5 ώρα, είσαι έξω μισή (άρα οικονομία χρόνου)
Ξάδελφος:
--- Quote from: xenos on February 04, 2011, 01:55:41 PM ---
--- Quote from: simkoz on February 04, 2011, 01:28:00 PM ---^^^ Ακριβώς γι αυτό ρωτάω κι εγώ ρε αγόρι μου γιατί να πάρεις μηχανή και να ταλαιπωρήσαι (?) αφού τελικά δεν θα κάνεις οικονομία σε σχέση με το Σεατάκι? Βάλε και τα έξοδα αγοράς, συντήρησης, μπουφάν, κλπ πότε θα κάνεις απόσβεση?
--- End quote ---
Simo. 2 διαφορές:
1) με τη μηχανή στην κίνηση αντί για 1,5 ώρα, είσαι έξω μισή (άρα οικονομία βενζίνης)
2) με τη μηχανή στην κίνηση αντί για 1,5 ώρα, είσαι έξω μισή (άρα οικονομία χρόνου)
--- End quote ---
3) Eυκολια στο παρκαρισμα αντι για 1.5 ωρα,ψαχνει εναμιση λεπτο(αρα οικονομια χρονου)
(άρα οικονομία βενζίνης)
(αρα ψυχικη υγιεια)
4)Το Seat ειναι της Μαριλενας και οχι δικο μου.
5)Γουσταρω ξανα να οδηγησω μηχανακι ;)
epicWin:
και ο δικηγόρος του διαβόλου (μη τρελένεστε και εγώ ψάχνω να αγοράσω μηχανη) :P
6) αντι για 1.5 ώρα στον δρόμο μπορεί να είσαι 5 λεπτά στο δρόμο και 2 μήνες στο γύψο (στην καλύτερη!) (σπατάλη χρόνου)
7) Παγώνεις, σκάς ή βρέχεσαι και τρώς βρώμα και καυσαέριο, λερώνεις τα παπούτσια σου ;D
8) Πέφτεις ακόμα και σταματημένος
Ξάδελφος:
--- Quote from: epicWin on February 04, 2011, 02:52:46 PM ---και ο δικηγόρος του διαβόλου (μη τρελένεστε και εγώ ψάχνω να αγοράσω μηχανη) :P
6) αντι για 1.5 ώρα στον δρόμο μπορεί να είσαι 5 λεπτά στο δρόμο και 2 μήνες στο γύψο (στην καλύτερη!) (σπατάλη χρόνου)
7) Παγώνεις, σκάς ή βρέχεσαι και τρώς βρώμα και καυσαέριο, λερώνεις τα παπούτσια σου ;D
8) Πέφτεις ακόμα και σταματημένος
--- End quote ---
6) Σωστο το σκεπτικο αλλα μ αυτο το σκεπτικο πρεπει να παρουμε αρμα μαχης μην τυχον και τρακαρουμε με φορτηγο τωρα στα καμπριο και σκοτωθουμε
7) Αυτη ειναι η μοτοσυκλετιστικη κουλτουρα.
8) Ναι ,εχω πεσει σταματημενος.
Σοβαρα τωρα .Σε καμια περιπτωση η μηχανη δεν ειναι πιο ασφαλης απο αμαξι και ποτε δεν προτρεπω κανεναν να οδηγει δικυκλο
(αν και με μηχανη περασα μεσα απο μετωπικη στουκα αμαξιων στην εθνικη,που αν ημουν με τ αμαξι απλα θα ημουν κι εγω αλλος ενας στην καραμπολα που ακολουθησε κι εχω αποφυγει ατυχηματα που με τ αμαξι δεν υπηρχε περιπτωση ν αποφυγω .)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version