!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
el loco:
--- Quote from: Kostas2B on February 01, 2011, 09:45:40 PM ---Xenos δεν ξερω αν το εχεις υπολογισει ή οχι,αλλα μαζι με την αγορα μοτοσυκλετας,θα πρεπει να δωσεις και κανα 1000ρικο ακομα για μπουφαν-κρανος-γαντια και ισως παντελονι-μποτακια...Αν δεν τα εχεις ηδη...Και σε αυτα δεν εχει τσιγκουνιες!!!!! 8)
Επισης,αν αγορασεις μεταχειρισμενη,ανεξαρτητα με το τι θα σου πει ο προηγουμενος κατοχος,η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να πας να κανεις ενα "καλο" service,τουτεστιν 200-300 ευρω...
--- End quote ---
μπουφαν γαντια στο μελλον υπολογισε και τα καλοκαιρινα(αν θες να το κανεις σωστα)
xenos:
Έχω κράνος, μπουφάν/γάντια (+καλ.), μποτάκια. Μόνο καλοκαιρινό μπουφάν δεν έχω. Ζαχάρωνα το revit air, αλλά μετά έμεινα χωρίς μηχανή. :oops:
Kostas2B:
Ο ΧΤής απο τι πηγε???Στο φαγανε?
xenos:
--- Quote from: Kostas2B on February 02, 2011, 07:09:51 PM ---Ο ΧΤής απο τι πηγε???Στο φαγανε?
--- End quote ---
:'( :'( :'( :exaclty: :'( :'( :'(
Ξάδελφος:
Ξένοφων και λοιποι μηχανοβιοι θελω τη βοηθεια σας.
Τη μηχανη προτεινετε για,Καθημερινο δρομολογιο δικαβαλη Λυκοβρυση -Αεροδρομιο-Λυκοβρυση ,70+χλμ Αττικη οδος και κανα ταξιδακι ?
Μ ενδιαφερει να εχει ..
αξιοπιστια,
φθηνη συντηρηση
χαμηλη καταναλωση
ασφαλης οδικη συμπεριφορα
ανεση
αδιαφορω για επιδοσεις παντελως( μ ενδιαφερει ομως να τραβαει με δυο ατομα και 120χλμ/ωρα)
αδιαφορω για πρεστιζ ,μεταπωληση κλπ
Δε μ ενδιαφερουν supersport μοτοσυκλετες(δεν ξερω να τις παω-τις φοβαμαι ,δε με βολευουν).
Tιμη αγορας max 4000Ε (για να μεινουν και ψιλα για μεταβιβαση -ασφαλεια-κρανοι-μπουφαν- σερβις).
Ευχαριστω για τη βοηθεια. :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version