!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (51/214) > >>

epicWin:

--- Quote from: xenos on January 20, 2011, 01:45:55 PM ---
--- Quote from: epicWin on January 20, 2011, 01:44:10 PM ---Το ER-6N με ενδιαφέρει και εμένα αρκετά. Ξέρεις καμια λεπτομέρεια για αυτό απο κάποιον που το έχει? Μεταχειρισμένο που ψάχνω υπάρχει σε πολύ δελεαστικές τιμές.

--- End quote ---

Ψάχνω για κανέναν ιδιοκτήτη να μάθω από 1ο χέρι. Γενικά ωραίο, 2κύλινφρο ροπάτο μοτεράκι, μικρό σε μέγεθος (=βολικό). Πόσο το βρίσκεις μτχ? Υπάρχει και το er6f για πιο φέρινγκ.

--- End quote ---

Στο car.gr κοιτάω και οι τιμές ειναι κοντα στα 3.5Κ για μοντέλα του 2007 που λογικά θα πέφτει και στα 3Κ με τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε :)

opelcorsa12:

--- Quote from: epicWin on January 20, 2011, 01:44:10 PM ---Το ER-6N με ενδιαφέρει και εμένα αρκετά. Ξέρεις καμια λεπτομέρεια για αυτό απο κάποιον που το έχει? Μεταχειρισμένο που ψάχνω υπάρχει σε πολύ δελεαστικές τιμές.

--- End quote ---

Ψάχνω για κανέναν ιδιοκτήτη να μάθω από 1ο χέρι. Γενικά ωραίο, 2κύλινφρο ροπάτο μοτεράκι, μικρό σε μέγεθος (=βολικό). Πόσο το βρίσκεις μτχ? Υπάρχει και το er6f για πιο φέρινγκ.

--- End quote ---

εγω είμαι ένας τέτοιος.... ;)

xenos:

--- Quote from: opelcorsa12 on January 20, 2011, 02:16:26 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

εγω είμαι ένας τέτοιος.... ;)

--- End quote ---

Αν δεν πιστεύεις και εσύ ότι το δικό σου είναι το καλύτερο κλπ, γράψε ένα ρίβιου (οδήγηση/συντήρησ/κατανάλωση/+/-).  :)

el loco:
το er εχω ακουσει οτι ειναι φοβερα αξοπιστο και οικονομικο...δεν το εχω οδηγησει...
 (πληροφοριες-αγγελιες   στο kawasaki-bikers)

nikosg6:
xenos πριν παρω το fazer ημουν ετοιμος να παρω και εγω er.ισως ο μοναδικος παραγοντας ηταν οτι το fazer ειναι πιο γρηγορο,μιας και στα λεφτα απο οτι θυμαμαι βγαιναν πανω-κατω στα ιδια.ομορφο,μαζεμενο και αξιοπιστο...βεβαια καταλληλοτερος για να εκφερει γνωμη ειναι ο opelcorsa12 :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version