!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
Kostas2B:
Το ιδιο μηχανακι ειναι,μονο η μουρη αλλαζει...
nikosg6:
εξου και το naked...
xenos:
--- Quote from: nikosg6 on January 20, 2011, 12:00:41 AM ---το fz6 ειναι οντως naked street το fazer ειναι σκετο street...
--- End quote ---
Ακριβώς. ;)
Πάντως όταν ακούω τέτοιες μεγαλοστομίες συνήθως είναι το άτομο που δεν εμπιστεύομαι με τπτ. Δλδ, αν ενδιαφερόμουν για tdm θα έκανα full ignore γιατί είναι σα να ακούω συζητήσεις του στυλ "το glx είναι πιο γρήγορο από από το astrea". :zalistika:
Μου αρέσει που και εσύ ρε νίκο τσιμπάς και παίρνεις φόρα. Be cool! Βλέπω μόνο θετικά έχουν πάντως τα 2 μηχανάκια. Αρνητικό δεν γράψατε τπτ! :llol:
υγ. Εμένα μου αρέσει και το tdm αλλά on offίζει, άρα δεν έχει τρομερή σχέση. Πάντως με ψήνει άσχημα και το παρακάτω: :giveheart:
:excited:
epicWin:
Το ER-6N με ενδιαφέρει και εμένα αρκετά. Ξέρεις καμια λεπτομέρεια για αυτό απο κάποιον που το έχει? Μεταχειρισμένο που ψάχνω υπάρχει σε πολύ δελεαστικές τιμές.
xenos:
--- Quote from: epicWin on January 20, 2011, 01:44:10 PM ---Το ER-6N με ενδιαφέρει και εμένα αρκετά. Ξέρεις καμια λεπτομέρεια για αυτό απο κάποιον που το έχει? Μεταχειρισμένο που ψάχνω υπάρχει σε πολύ δελεαστικές τιμές.
--- End quote ---
Ψάχνω για κανέναν ιδιοκτήτη να μάθω από 1ο χέρι. Γενικά ωραίο, 2κύλινφρο ροπάτο μοτεράκι, μικρό σε μέγεθος (=βολικό). Πόσο το βρίσκεις μτχ? Υπάρχει και το er6f για πιο φέρινγκ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version