!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (52/214) > >>

Ξάδελφος:
To ER-6n ηθελα να το παρω.
Αξιοπιστο ,οικονομικο,στυλατο ,καλοκατασκευασμενο,με βολικη θεση οδηγησης.Μ ενα καλο φαιρινγκ-τζαμι καταπινει χιλιομετρα ξεκουραστα..
Δεν ειναι super sport και υπο πιεση η ουρα φλυαρει.
Αν ξερεις τι παιρνεις και δεν εισαι ο τυπος του αναβατη που αγοραζει ΧΤ το κανει Motard και προσπαθει να στριψει σα street , ειναι το ιδανικο μοτορι.
Τα facelift μοντελα (2009 και μετα )ειναι καλυτερα οσον αφορα την πισω αναρτηση.

opelcorsa12:
Σελίδες 6,7 είχα απαντήσει σε ερώτηση του Xenos. Είμαι τρομερά ευχαριστημένος από το μηχανάκι αν και πλεόν σκέφτομαι να πάω σε κάτι πιο ταξιδιάρικο.
Με την ζελατίνα μπροστά είδα μεγάλη διαφορά όπως λέει κι ο Ξάδελφος. Έχω κανει 28Κ κμ μαζί του, οπότε ότι άλλο θέλετε ευχαρίστως να σας απαντήσω.

Χρήστος

epicWin:

--- Quote from: opelcorsa12 on January 20, 2011, 03:49:06 PM ---Σελίδες 6,7 είχα απαντήσει σε ερώτηση του Xenos. Είμαι τρομερά ευχαριστημένος από το μηχανάκι αν και πλεόν σκέφτομαι να πάω σε κάτι πιο ταξιδιάρικο.
Με την ζελατίνα μπροστά είδα μεγάλη διαφορά όπως λέει κι ο Ξάδελφος. Έχω κανει 28Κ κμ μαζί του, οπότε ότι άλλο θέλετε ευχαρίστως να σας απαντήσω.

Χρήστος

--- End quote ---

Όταν και αν αποφασίσεις να το πουλήσεις, γράψε κάτι εδω πάντως  ;)

Ξάδελφος:
Yπαρχει και το ΕR-6F.Eιναι το ιδιο μηχανακι με τη διαφορα οτι εχει και τα δυο οργανα αναλογικα και φοραει φουλ φερινγκ.

opelcorsa12:

--- Quote from: Ξάδελφος on January 20, 2011, 03:53:34 PM ---Yπαρχει και το ΕR-6F.Eιναι το ιδιο μηχανακι με τη διαφορα οτι εχει και τα δυο οργανα αναλογικα και φοραει φουλ φερινγκ.

--- End quote ---

Και το 6Ν και το 6F μετα το 2009 είνια πλέον αρκετά όμορφα. Το προηγούμενο F ήταν άσχημο κατά την γνώμη μου, ενώ το N ή σου άρεσε ή το σιχαινόσουν, πάντως αδιάφορο δεν ήταν

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version