!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
Akalyptos:
Το TDM είναι δικύλινδρο. :tease:
Και όσο για το αν στρίβει το TDM αυτό που έχω να πω είναι ότι το ξαδερφάκι μου με δυο άτομα επάνω, τις στροφές της Καβαλας τις έπαιρνε με 200. Το ξέρουν πολλά παιδιά από το το TDM club που ήταν μαζί του τότε στην εκδρομή. Φυσικά εγώ κάτι τέτοιο δεν τολμώ να το κάνω γιατί δεν μπορώ!
Δεν έχω κάτι με το fazer άλλωστε Yamaha είναι και αυτό τα λέει όλα. Απλά αντιπαθώ τις μηχανές τύπου fazer.
el loco:
2κυλινδρο ηθελα να πω πριν...
Kostas2B:
Εγω νομιζω οτι το Fazer κατατασσεται στα "γυμνα"...
Το Ζ750 που λες φιλε μου ειναι καταπληκτικο...Το εχω οδηγησει και μου αρεσε παρα πολυ...Φοβερο στο δρομο,απιστευτα ομορφο,αλλα νομιζω οτι απευθυνεται μονο σε μετριου αναστηματος αναβατες και μονο σε αυτους,ουτε λογος για συνεπιβατη!
Θα ηθελα να το εχω,αλλα πιστευω οτι δε θα μπορουσα να συμβιωσω πολυ καιρο μαζι του,οπως και με το Fazer...
nikosg6:
καταρχην εγω ειπα οτι το fazer ειναι street και οχι super sport που μπορει να καταλαβες και σε ευχαριστω el loco για την τοποθετηση.
κατα ενα περιεργο τροπο και εγω αντιπαθο τα tdm χωρις βεβαια να τα κατακρινω,απλα δεν τα συγκρινω καν.
βεβαια αυτα ειναι καθαρα θεμα γουστου και ο καθενας μας κανει τις επιλογες του.
2-3 σελιδες πριν διαβασα οτι ο xenos ειχε καποιες αποριες επι του θεματος και (γνωμη μου)λογω παραπληροφορησης τοποθετηθηκα,εξου και το να συγκρινουμε σε συναντηση που εγραψα πιστευωντας οτι ετσι μπορει να βοηθηθει περισσοτερο.
τελος παντων,επιλεγουμε οπως ειπαμε με γνωμονα τα δικα μας κριτηρια...καλα και ασφαλη χλμ να εχουμε ολοι μας :good:
nikosg6:
το fz6 ειναι οντως naked street το fazer ειναι σκετο street...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version