!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (48/214) > >>

spoumi:
Έχετε αρχίσει και μετράτε ποιος έχει τη μεγαλύτερη .... μηχανή.
Πιστεύω ότι η συζήτηση μπορεί να γίνει σε πιο όμορφα και ήρεμα πλαίσια..
Μπορεί να μιλάτε μεταξύ σοβαρού κι αστείου αλλά μην ξεχνάτε ότι εδώ έχουμε γραπτό λόγο και μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί.
Δεν ξέρω αν είστε φιλαράκια και έχετε την οικειότητα να μιλάτε έτσι μεταξύ σας αλλά διαβάζοντάς το ένας τρίτος μπορει να το παρερμηνεύσει..
Τέλος τα περί "έλα να δούμε ποιος πάει πιο γρήγορα" κοκ είναι πράγματα που αυτό το φόρουμ δεν ενθαρύνει οπότε αυτά μπορούν να γίνουν μέσω πμ ή αλλιώς και όχι δημοσίως.

ΥΓ: επίσης δν είναι οι energizer μπαταρίες αλλά οι duracell.  :tease:

Akalyptos:
Έχω οδηγήσει το fazer το Σ2 και ένιωθα ότι δεν καβάλαν μηχανή αλλα μηχανάκι. Δεν το κατηγορώ φυσικά γιατί τα πάντα είναι θέμα γούστου. Fazer θα έπαιρνα μονο αν δεν είχα μηχανή και μου το έδιναν σε εξευτελιστική τιμή. Το TDM που έχω και εγώ δεν το αλλάζω με τίποτα. Είναι μια μηχανή που για εμενα τα κάνει όλα!  Το μονο θετικό (για εμενα πάντα) για το fazer είναι τα χαμηλά τέλη κυκλοφορίας.

Kostas2B:
Ο mod εχει απολυτο δικιο καταρχην...
Ο καθενας εχει κανει τις επιλογες του!Ουτε εγω το αλλαζω το TDM,και αν ποτε θα επαιρνα κατι αλλο,δε θα το εδινα,θα ειχα δυο μηχανες...

nikosg6 απο που και ως που ειναι street το Fazer?Μην τρελαθουμε κιολας...
Επισης,απο που συμπερανες οτι με το TDM δε μπορεις να στριψεις ενω με το Fazer μπορεις?Το στριψιμο ειναι κατα 80% οι ικανοτητες του οδηγου,μη σου πω και παραπανω...Ξερω ενα παιδι με Crypton R ο οποιος το παει ταπα,πιστευω ανετα με ξεφτιλιζει...Αυτο δεν παει να πει οτι το Crypton R στριβει καλυτερα απο TDM!
racingnick δεν ξερω τι εχεις κανει στο παρελθον και μαγκια σου που εχεις παει σε track day με τη μηχανη,ειναι κατι που θα ηθελα και εγω αλλα δεν ειχα τη δυνατοτητα μεχρι τωρα.Μην απαξιωνεις ομως τα TDM...Το παραδειγμα σου με το Atos και τα 1000 κυβικων αμαξια ειναι ατοπο,το ξερεις ε?

Σε μερικους κανει το ενα,σε αλλους το αλλο...Αλλοι γουσταρουν τα Moto Guzzi,εμενα μου ειναι τελειως αδιαφορα!!!

gianic:
Μα καθεστε και σεις και συγκρινετε τι ειναι πιο γρηγορο.. το corolla ή το kia ceed..

el loco:
εεεεεεεεεεεεε!!!!! το καλυτερο ειναι το δικο μου!!! το z750!!!!!!!! XAXAXAXAXA!!!

δεν ειναι στην ιδια κατηγορια  τα 2 μηχανακια
το tdm ειναι 900 και 3κυλινδρο
το fazer 600 και 4κυλινδρο(νομιζω)

και ναι το fazer ειναι street
http://www.yamaha-motor.gr/products/motorcycles/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version