!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
xenos:
--- Quote from: Basilmx5 on October 13, 2010, 03:05:00 AM ---Εχω το nexus 250, εκτος απτο design, μηχανη εχουν ιδια... Με εχει βολεψει απιστευτα στη κινηση της πολης..
Σου φανηκε αργο το 200αρι? Κ αν ειναι στη πραγματικοτητα 180 οπως αναφερθηκε.. ισως τραβαει ζορι... πηγαινε για 250αρι το λιγοτερο...
--- End quote ---
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν αργό γιατί δεν το "έτρεξα", μια μεγάλη βόλτα έκανα. Μου φάνηκε αλλόκοτο σαν θέση οδήγησης, σαν τιμόνι, φρένα μέτρια. Βέβαια το συγκεκριμένο μια ταλαιπωρεία την έχει φάει. Αλλά να πω και τι μου έκανε εντύπωση, τι σέλα καναπές ήταν αυτή? :giveheart:
option-D:
--- Quote from: xenos on October 13, 2010, 10:26:53 AM ---Θέλω κάτι ευέλικτο, οικονομικό, λογικής δύναμης (να κινούμαι καθημερινά) κλπ. Επίσης δεν δίνω πολλά χρήματα γιατί όπως φάνηκε... :'(
--- End quote ---
Piaggio typhoon 125 δίχρονο για παντού και πάντα ή gilera runner 125 τετράχρονο για τους ίδιους λόγους..
Και πολλές τούμπες, μην το ξεχνάμε αυτό :excited:
pib:
aprilia sport city one 125 εχει καινουριο κατω απο 2000 ευρω !! και ειναι και ομορφο
xenos:
--- Quote from: option-D on October 13, 2010, 12:54:16 PM ---
--- Quote from: xenos on October 13, 2010, 10:26:53 AM ---Θέλω κάτι ευέλικτο, οικονομικό, λογικής δύναμης (να κινούμαι καθημερινά) κλπ. Επίσης δεν δίνω πολλά χρήματα γιατί όπως φάνηκε... :'(
--- End quote ---
Piaggio typhoon 125 δίχρονο για παντού και πάντα ή gilera runner 125 τετράχρονο για τους ίδιους λόγους..
Και πολλές τούμπες, μην το ξεχνάμε αυτό :excited:
--- End quote ---
Με μικρούς τροχούς no way! Που το θυμήθηκες το typhoon ρε συ? :P
Ξάδελφος:
--- Quote from: pib on October 13, 2010, 01:17:54 PM ---aprilia sport city one 125 εχει καινουριο κατω απο 2000 ευρω !! και ειναι και ομορφο
--- End quote ---
Πολυ καλη σκεψη.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version