!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (32/214) > >>

option-D:

--- Quote from: xenos on October 13, 2010, 01:18:45 PM ---Με μικρούς τροχούς no way! Που το θυμήθηκες το typhoon ρε συ?  :P

--- End quote ---

Σκεφτόμουν να πάρω ένα εγώ, για τούμπες..
Πολύ γέλιο το typhoon, αρκεί να μην χρειαστεί φρενάρισμα ανάγκης  :o

pib:

--- Quote from: xenos on October 13, 2010, 01:18:45 PM ---
--- Quote from: option-D on October 13, 2010, 12:54:16 PM ---
--- Quote from: xenos on October 13, 2010, 10:26:53 AM ---Θέλω κάτι ευέλικτο, οικονομικό, λογικής δύναμης (να κινούμαι καθημερινά) κλπ. Επίσης δεν δίνω πολλά χρήματα γιατί όπως φάνηκε...  :'(

--- End quote ---

Piaggio typhoon 125 δίχρονο για παντού και πάντα ή gilera runner 125 τετράχρονο για τους ίδιους λόγους..
Και πολλές τούμπες, μην το ξεχνάμε αυτό  :excited:

--- End quote ---

Με μικρούς τροχούς no way! Που το θυμήθηκες το typhoon ρε συ?  :P

--- End quote ---

αν θες πιο μεγαλους τροχους και φτηνο κτλ η agility η sym symfony εχει 150ρια και το agility το βγαζει και 200 πλεον και τιμες εκει στα 2κ για new !!

gr8:

--- Quote from: option-D on October 13, 2010, 12:54:16 PM ---
--- Quote from: xenos on October 13, 2010, 10:26:53 AM ---Θέλω κάτι ευέλικτο, οικονομικό, λογικής δύναμης (να κινούμαι καθημερινά) κλπ. Επίσης δεν δίνω πολλά χρήματα γιατί όπως φάνηκε...  :'(

--- End quote ---

Piaggio typhoon 125 δίχρονο για παντού και πάντα ή gilera runner 125 τετράχρονο για τους ίδιους λόγους..
Και πολλές τούμπες, μην το ξεχνάμε αυτό  :excited:

--- End quote ---

αυτό έχω!  O0

τούμπες?  >:-

Neko:
Kymco Agility 125 εχω αγορασει απο το καλοκαιρι του 08 και εχω γυρισει μ'αυτο την Μυτιλινη και την Ναξο και μεχρι τωρα ειναι μια χαρα :good:(υπαρχει 50,125,150 και 200ι )

Αν και μ'αρεσει αυτο παρα πολυ ;D (32ΗΡ :o )

Kostas2B:
Πιστευω οτι απο τα scooter,κανενα δε μπορει να συναγωνιστει το Τ-ΜΑΧ της Yamaha...
Βεβαια ειναι ακριβο,αλλα οτι πληρωσεις παιρνεις... ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version