!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (30/214) > >>

option-D:
Εγώ που είχα το 250 (καρμπυρατέρ, όχι ιντζέξιον) ήταν γαμάτο..
Πολύ σβέλτο, πολύ άνετο, δυνατά φρένα, σε κάλυπτε επαρκώς το μεγάλο παρ μπριζ, έστριβε (μέχρι ενός σημείου) πραγματικά σταθερά.. Στα μείον κυρίως η βενζίνη αλλά δεν το άφηνα και πολύ στην ησυχία του, οπότε ίσως φταίει κι αυτό.. Α! Κι ακριβά ανταλλακτικά γενικά.. Το ξανάπαιρνα άνετα..

Αν και μάλλον θα κοιτούσα προς yamaha x-max μεριά για 250cc μεγάλο σκούτερ..

Ξάδελφος:
Εγω ειχα το 250αρι απο καινουργιο,απ τα πρωτα κομματια που ηρθαν τον Απριλιο του 2004.Πολυ ανωτερο απ το 200αρι (180cc).
Στην κατηγορια του ηταν απ τα καλυτερα.
Αν ξαναπερνα scooter θα ηταν ή beverly ή Mp3LT

Basilmx5:
Εχω το nexus 250, εκτος απτο design, μηχανη εχουν ιδια... Με εχει βολεψει απιστευτα στη κινηση της πολης..
Σου φανηκε αργο το 200αρι? Κ αν ειναι στη πραγματικοτητα 180 οπως αναφερθηκε.. ισως τραβαει ζορι... πηγαινε για 250αρι το λιγοτερο...

xenos:

--- Quote from: option-D on October 12, 2010, 11:56:54 PM ---Εγώ που είχα το 250 (καρμπυρατέρ, όχι ιντζέξιον) ήταν γαμάτο..
Πολύ σβέλτο, πολύ άνετο, δυνατά φρένα, σε κάλυπτε επαρκώς το μεγάλο παρ μπριζ, έστριβε (μέχρι ενός σημείου) πραγματικά σταθερά..

--- End quote ---

Mου φάνηκε "όχι μηχανάκι"  :nono: .Τι να πω? Είχα χρόνια να καβαλήσω σκούτερ (είχα ένα 50ράκι 3 χρόνια πιτσιρικάς και είχα γυρίσει όλο τον κόσμο με αυτό) και μου άφησε μια περίεργη αίσθηση.

--- Quote from: option-D on October 12, 2010, 11:56:54 PM ---Στα μείον κυρίως η βενζίνη αλλά δεν το άφηνα και πολύ στην ησυχία του, οπότε ίσως φταίει κι αυτό.. Α! Κι ακριβά ανταλλακτικά γενικά.. Το ξανάπαιρνα άνετα..

--- End quote ---

Βενζίνη δλδ πάνω από 4.5 λτ/100χλμ? 5.5 είχα με το ΧΤ και ήταν και 600cc.  :punish:

--- Quote from: option-D on October 12, 2010, 11:56:54 PM ---Αν και μάλλον θα κοιτούσα προς yamaha x-max μεριά για 250cc μεγάλο σκούτερ..

--- End quote ---

Δεν τα προτιμώ τα μεγάλου μεγέθους σκούτερ μιας και χάνουν μέρος του χαρακτήρα τους. Θέλω κάτι ευέλικτο, οικονομικό, λογικής δύναμης (να κινούμαι καθημερινά) κλπ. Επίσης δεν δίνω πολλά χρήματα γιατί όπως φάνηκε...  :'(

pib:
σχεδιαστικα εμενα μ αρεσει πολυ το peugeot geopolis 250 rs δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο κτλ

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version