!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (209/214) > >>

mitsos husky:
Χελιωτης Θεός  :yeah: Θυμάμαι σκηνικό να προετοιμαζεται 990 adventure για ταξίδι και να του δίνει και μια τρόμπα βενζίνης να χει για καβατζα. Όλα τα ευρωπαϊκά πάντως παρόλο την απαιτητική συντήρηση και τις χαζοζημιες δεν πιάνονται σε αίσθηση και οδηγική ευχαρίστηση .Το husqvarnaki μου πάντως για 25000 χλμ που το χα στην κατοχή μου δεν είχε κάνει κιχ. Μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να ξαναπάρω ένα  :exaclty:

t.m.z:

--- Quote from: iliasfyntanidis on March 28, 2015, 11:52:17 AM ---
--- Quote from: t.m.z on March 28, 2015, 10:35:59 AM ---Απίστευτα μηχανήματα, οδηγοκεντρικά full , χρόνια μπροστά για την εποχή τους.
Πολύ πιο αξιόπιστα από δήθεν αξιόπιστες κατασκευές bmw (κάτοχος και παθών) εάν είσαι οκ με τις απαιτήσεις τους.
Πχ, αν δείτε diy βίντεο σε διαδικασία αλλαγής λαδιών σε LC4 είναι μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία, που ο μέσος μη εκειδικευμένος μάστορας αγνοεί!  ;)
Θα 'θελα να έχω ένα στο γκαράζ μου!

--- End quote ---
Προφανώς αναφέρεσαι στον Χελιώτη.Όντως πολύ  καλός μηχανικός όπως και ο Θωμάς στην Καλογρεζα.
Εκεί πήγαινε το ένα από τα 2 άλλα οι βλάβες δεν έχουν να κάνουν με τον κινητήρα και την συντήρηση (και εκεί υπάρχουν θέματα) αλλά με περιφερειακά.

--- End quote ---
Απο την εμπειρια μου στα μηχανακια ολα εχουν τα "κουσουρια" τους!
Εγω με το προηγουμενο μου "kawasaki zx10r 2008" πηγαινα ταξιδι με spare ανορθωτη και ντιζα συμπλεκτη γιατι ειχα μείνει αμετρητες φορες!
Σημασία κατα την γνωμη μου έχει να μην έχεις σοβαρότερα προβλήματα, άλυτα!
Όσο αφορά τα περιφερικά προβλήματα όπως πχ τρόμπα συμπλέκτη στα μεγάλα ktm πιστεύω οτι η μεγαλύτερη συχνότητα εμφάνισης τους οφείλεται στους εξωτερικούς επώνυμους κατασκευαστές , βλέπε magura, brembo κλπ!
Πρώτο μου αυτοκίνητο το mx5 και μου φαίνεται αδιανόητο το γεγονός οτι 7 χρόνια δεν έχω βλάβη σε σχέση με αυτά που έχω τραβήξει με τι ς μηχανές!

nc turbo:

--- Quote from: t.m.z on March 28, 2015, 10:35:59 AM ---Απίστευτα μηχανήματα, οδηγοκεντρικά full , χρόνια μπροστά για την εποχή τους.
Πολύ πιο αξιόπιστα από δήθεν αξιόπιστες κατασκευές bmw (κάτοχος και παθών) εάν είσαι οκ με τις απαιτήσεις τους.
Πχ, αν δείτε diy βίντεο σε διαδικασία αλλαγής λαδιών σε LC4 είναι μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία, που ο μέσος μη εκειδικευμένος μάστορας αγνοεί!  ;)
Θα 'θελα να έχω ένα στο γκαράζ μου!

--- End quote ---
ειναι ποδηλατο το κτμ ολοι θελουν να εχουν ενα στο γκαραζ. οσο για την αλλαγη των λαδιων επειδη κι εγω την πατησα ειναι ιδιαιτερη διαδικασια, αλλα το καταλαβαινεις οτι δεν χουν βγει ολα τα λαδια και λαθος να το κανεις! εκει που πασχουν τα ευρωπαικα ειναι στις κεφαλες που πιτσικαρουν με τον καιρο.. αυτο ειχα παθει σε ενα husaberg πιο παλια.

kostasmito:
Το σωστό πάντως ειναι Κάθε Τρίτη Μάστορα!
Απο lc4 που έπαιρνα συχνά παλαιότερα, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις!
Επίσης δεν χαλάνε όλα τα ευρωπαϊκά...υπάρχουν και τα Guzzi :giveheart:

takisnb:
Είναι κι άλλο πιο σωστό,Κολλητός Του Μάστορα,τόσα συχνά που πάει συνεργείο.

Sent from my iPhone

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version