!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Δύο τροχοί (Μηχανές)

<< < (208/214) > >>

iliasfyntanidis:
Θα αναφέρω 2 παραδείγματα από μηχανάκια που έβλεπα καθημερινά.
Καλοσυντηρημένα, αγορασμένα με πολύ κόπο και χαιδεμένα όσο το αιδοίο της Bellucci.
Τρόμπα Βενζίνης ×2
Τρόμπα συμπλέκτη
Πηνία
Ανορθωτής
Σώματα ψεκασμού
Φλαντζα ψευτοκαπακου
Κομπλερ μίζας
Αυτά σε 690duke και 990.
Σίγουρα κάτι μου ξεφεύγει.

selito:

--- Quote from: iliasfyntanidis on March 28, 2015, 02:54:15 AM ---Θα αναφέρω 2 παραδείγματα από μηχανάκια που έβλεπα καθημερινά.
Καλοσυντηρημένα, αγορασμένα με πολύ κόπο και χαιδεμένα όσο το αιδοίο της Bellucci.
Τρόμπα Βενζίνης ×2
Τρόμπα συμπλέκτη
Πηνία
Ανορθωτής
Σώματα ψεκασμού
Φλαντζα ψευτοκαπακου
Κομπλερ μίζας
Αυτά σε 690duke και 990.
Σίγουρα κάτι μου ξεφεύγει.

--- End quote ---

Και χίλια δύο άλλα..όσο σου βγάζουν γούστα σε οδηγική συμπεριφορά (νευρικά, δυνατά κλπ) τόσο σου βγάζουν το λάδι στο θέμα "προβλήματα"..παθών και εγώ από DukeII

epicWin:

--- Quote from: iliasfyntanidis on March 28, 2015, 02:28:11 AM ---
--- Quote from: selito on March 28, 2015, 02:05:06 AM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on March 28, 2015, 02:00:09 AM ---
Δεν έχουν μπέσα φίλε τα ΚΤΜ....

--- End quote ---

5 μέσα 2 έξω...

--- End quote ---
KTM
Κολλητός Του Μάστορα
Κάθε Τετάρτη Μάστορα κ.λ.π

--- End quote ---

Κάθε Τετάρτη Μένει
Κάθε Τετάρτη Μόνο
Κάτι Τρέχει Μάστορα
Κάτι Τρίζει Μάστορα
 :P :P

έχουν θέματα είναι γεγονός (τα παλαιότερα) αλλά είναι ωραία μοτοσακά  ;)

t.m.z:
Απίστευτα μηχανήματα, οδηγοκεντρικά full , χρόνια μπροστά για την εποχή τους.
Πολύ πιο αξιόπιστα από δήθεν αξιόπιστες κατασκευές bmw (κάτοχος και παθών) εάν είσαι οκ με τις απαιτήσεις τους.
Πχ, αν δείτε diy βίντεο σε διαδικασία αλλαγής λαδιών σε LC4 είναι μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία, που ο μέσος μη εκειδικευμένος μάστορας αγνοεί!  ;)
Θα 'θελα να έχω ένα στο γκαράζ μου!

iliasfyntanidis:

--- Quote from: t.m.z on March 28, 2015, 10:35:59 AM ---Απίστευτα μηχανήματα, οδηγοκεντρικά full , χρόνια μπροστά για την εποχή τους.
Πολύ πιο αξιόπιστα από δήθεν αξιόπιστες κατασκευές bmw (κάτοχος και παθών) εάν είσαι οκ με τις απαιτήσεις τους.
Πχ, αν δείτε diy βίντεο σε διαδικασία αλλαγής λαδιών σε LC4 είναι μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία, που ο μέσος μη εκειδικευμένος μάστορας αγνοεί!  ;)
Θα 'θελα να έχω ένα στο γκαράζ μου!

--- End quote ---
Προφανώς αναφέρεσαι στον Χελιώτη.Όντως πολύ  καλός μηχανικός όπως και ο Θωμάς στην Καλογρεζα.
Εκεί πήγαινε το ένα από τα 2 άλλα οι βλάβες δεν έχουν να κάνουν με τον κινητήρα και την συντήρηση (και εκεί υπάρχουν θέματα) αλλά με περιφερειακά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version