!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Δύο τροχοί (Μηχανές)
Neko:
Είμαι στην σκέψη να πάρω το Ktm 390 έχει κανείς ακούσει κάτι για το μηχανάκι; Από ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα λένε καλά λόγια και είναι σε καλή τιμή :-)
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
epicWin:
Κρίνοντας απο τα κυβικά και μόνο θα έλεγα οτι ειναι σχεδόν αποκλειστικά για πρώτη μηχανή. Κατα τα άλλα είναι πολύ όμορφο όπως τα περισσότερα ΚΤΜ
Neko:
Η μοναδική μηχανή δεν θα είναι αφού υπάρχει και μια μεγαλύτερη στο γκαράζ (που δεν την κυκλοφορώ δυστυχώς ).Περισσότερο την θέλω για μέσα στην Αθήνα και για την δουλειά αφού απ ότι διάβασα έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση. Το σκέφτομαι για αντικατασταση του Scarabeo 200i.
Jhngeorgas:
Παρε ή κρατα το scooter για την πόλη ! Beverly 350 best of choice , kymco xct300 αυτα :) Αφηνεις και το κρανος σου και δεν το κουβαλάς στις δουλειές σου !
iliasfyntanidis:
--- Quote from: Neko on April 28, 2016, 08:42:02 PM ---
Είμαι στην σκέψη να πάρω το Ktm 390 έχει κανείς ακούσει κάτι για το μηχανάκι; Από ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα λένε καλά λόγια και είναι σε καλή τιμή :-)
--- End quote ---
Για να ρίξεις κανένα γκομενάκι κάνοντας παντιλίκια στην πλατεία καλό είναι.Για να είναι ο πιστός σου σύντροφος στις καθημερινές σου μετακινήσεις σου οχι.Αν θες scooter SH300.
Από τα ΚΤΜ έχω τις χειρότερες εμπειρίες.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version