!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλής Τρόπος Πώλησης/Αγοράς Αυτοκινήτου
pooru ni san:
Όταν βρίσκεσαι σε μια ουρά δεν είναι καθόλου δύσκολο να διαπιστώσεις αν τα χρήματα που έχουν κάνει ανάληψη αυτοί που βρίσκονται στα ταμεία είναι μικρού ή μεγάλου ποσού. Τις περισσότερες φορές (ειδικά αν το κατάστημα είναι μικρό) είσαι σε θέση να ακούσεις και το τι ζητούν οι πελάτες από τους ταμείες.
Επίσης φυσικά και δεν κάθονται σε μια ουρά για οκτώ ώρες αλλά αυτό μάλλον δε περίμενες εμένα για να σου το απαντήσω.
george 1323:
--- Quote from: pooru ni san on June 02, 2010, 09:43:11 AM ---Όταν βρίσκεσαι σε μια ουρά δεν είναι καθόλου δύσκολο να διαπιστώσεις αν τα χρήματα που έχουν κάνει ανάληψη αυτοί που βρίσκονται στα ταμεία είναι μικρού ή μεγάλου ποσού. Τις περισσότερες φορές (ειδικά αν το κατάστημα είναι μικρό) είσαι σε θέση να ακούσεις και το τι ζητούν οι πελάτες από τους ταμείες.
Επίσης φυσικά και δεν κάθονται σε μια ουρά για οκτώ ώρες αλλά αυτό μάλλον δε περίμενες εμένα για να σου το απαντήσω.
--- End quote ---
Εγω ξερω να σου πω πως κανουν το κολπο,απλα ξαναλεω οτι σπανια η περιπτωση στις χιλιαδες συναλαγες να πεσεις μεσα.... :gl:Αν σε ζυγισουν για θυμα να εισαι σιγουρος οτι στην πεφτουν κ για εκατο ευρω..... ;)
pooru ni san:
--- Quote from: george 1323 on June 02, 2010, 09:48:35 AM ---Αν σε ζυγισουν για θυμα να εισαι σιγουρος οτι στην πεφτουν κ για εκατο ευρω..... ;)
--- End quote ---
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά δεν είναι λόγος αυτός (το να το αφήσεις στις πιθανότητες δηλαδή) ώστε να μη λάβεις τα μέτρα σου για την έστω και μια φορά που θα χρειαστεί να κουβαλήσεις κάποιος μετρητά από μερικές χιλιάδες έως δεν ξέρω και εγώ πόσα.
Ξάδελφος:
Οι συναλλαγες με πολυ μεγαλα ποσα δε γινονται στο ταμειο.
Συνηθως τα πεσιματα σ αυτες τις περιπτωσεις γινονται προσχεδιασμενα και μιλημενα.Πχ ειναι καποιος μεσα στη δουλεια σου ή μεσα απ την τραπεζα που ξερεις για αυτες τις τακτικες συναλλαγες σου και στηνει την ιστορια.Αλλο το πεσιμο σε καποιον που τραβα 100Ε απο το ATM.Ειναι εντελως αφελες απο ολες τις αποψεις να κουβαλας μεγαλα ποσα.Δεν αξιζει για τιποτα να ρισκαρεις τη σωματικη σου ακεραιοτητα και τη ζωη σου την ιδια.Επιτελους οι μ@λ@κες οι ιδιοκτητες στη δουλεια μου καποια στιγμη ανακαλυψαν το internet banking και τη μισθοδοσια μεσω τραπεζης...
Mε τ αμαξι εισαι "sitting duck" οσον αφορα το θεμα ληστειας οταν κουβαλας χρηματα.
Τεσπα ειναι να μη σου τυχει!.
george 1323:
--- Quote from: pooru ni san on June 02, 2010, 10:04:44 AM ---
--- Quote from: george 1323 on June 02, 2010, 09:48:35 AM ---Αν σε ζυγισουν για θυμα να εισαι σιγουρος οτι στην πεφτουν κ για εκατο ευρω..... ;)
--- End quote ---
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά δεν είναι λόγος αυτός (το να το αφήσεις στις πιθανότητες δηλαδή) ώστε να μη λάβεις τα μέτρα σου για την έστω και μια φορά που θα χρειαστεί να κουβαλήσεις κάποιος μετρητά από μερικές χιλιάδες έως δεν ξέρω και εγώ πόσα.
--- End quote ---
Δεν λεω σωστα τα λες,οποτε αν ειναι παρε κ ενα φιλαρακι σου μαζι να κανεις την αναληψη σου κ να τα μεταφερεις αν φοβασαι κ τελειωνει το θεμα....αν κ νομιζω οτι ο εξυπνος ανθρωπος(με καλη αντιληψη εννοω,κ οχι μπουφος) αν βγει εξω απο την τραπεζα κ ριξει μια ματια γυρω βλεπει αν θα παιξει κατι..... >:-Κ δεν το λεω για να κανω τον εξυπνο,αλλα ειναι πιο απλα τα πραγματα.Στην περιπτωση του ξαδελφου για 150κ σου την πεφτουν κ σε καθαριζουν στο λεπτο... :'(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version