!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλής Τρόπος Πώλησης/Αγοράς Αυτοκινήτου

(1/8) > >>

kakwkei:
Παιδια, μια ερωτηση πολυ σοβαρη για οσους ξερουν!

Σε αγοροπωλησια αυτοκινητου, οπου προφανως ο αλλος δεν μπορει να ερθει με ολα τα μετρητα πανω του, τι μπορει να μου δωσει για να ειμαι κ εγω σιγουρος για τα λεφτα?? οτι δεν θα μου δωσει κατι ακαλυπτο ή πλαστο, θα του κανω τη μεταβιβαση και μετα να εξαφανιστει...!

Να παμε μαζι σε καταστημα της τραπεζας του κ να μου βγαλει τραπεζικη επιταγη για το ποσο? Η υπαρχει καποιος αλλος τροπος?

pib:
η τραπεζικη επιταγη η κατευθειαν με μεταφορα στο λογαριασμο σου αν πας στη τραπεζα..

kakwkei:
και ο αγοραστης αυτο μου ειπε.. οτι θελει μερες η τραπεζα να φερει τοσα μετρητα, και μου ειπε να παμε στην τραπεζα του, να μας εκδωσει τραπεζικη επιταγη ολο το ποσο, και μετα να παμε να κανουμε τη μεταβιβαση.

Παιδια με τη λυση της τραπεζικης επιταγης ειμαι 100% σιγουρος οτι θα παρω τα λεφτα μου????

pib:
ε βεβαια αφου ειναι επιταγη της τραπεζας υπογεγραμενη

george 1323:

--- Quote from: kakwkei on June 01, 2010, 03:56:55 PM ---και ο αγοραστης αυτο μου ειπε.. οτι θελει μερες η τραπεζα να φερει τοσα μετρητα, και μου ειπε να παμε στην τραπεζα του, να μας εκδωσει τραπεζικη επιταγη ολο το ποσο, και μετα να παμε να κανουμε τη μεταβιβαση.

Παιδια με τη λυση της τραπεζικης επιταγης ειμαι 100% σιγουρος οτι θα παρω τα λεφτα μου????

--- End quote ---
Σιγα μην θελει κ χρονια για να φερει 15κ,απλα μια μερα.....κ πολυ λεω ετσι για να κανω τον καλο.... :tanevramou:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version