!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ασφαλής Τρόπος Πώλησης/Αγοράς Αυτοκινήτου

<< < (6/8) > >>

pooru ni san:

--- Quote from: Ξάδελφος on June 02, 2010, 10:08:10 AM ---Οι συναλλαγες με πολυ μεγαλα ποσα δε γινονται στο ταμειο.
--- End quote ---

Εγώ αναφέρομαι στα ποσά που χρειάζεται για μεταβιβασθεί ένα μεταχειρισμένο Miata είτε αυτό είναι ΝA είτε ΝC.
Μια χαρά γίνονται ταμειακά οι συναλλαγές αυτές και μάλιστα και για μεγαλύτερου ποσού.  :)

--- Quote from: george 1323 on June 02, 2010, 10:16:11 AM ---αν κ νομιζω οτι ο εξυπνος ανθρωπος(με καλη αντιληψη εννοω,κ οχι μπουφος) αν βγει εξω απο την τραπεζα κ ριξει μια ματια γυρω βλεπει αν θα παιξει κατι..... >:-Κ δεν το λεω για να κανω τον εξυπνο,αλλα ειναι πιο απλα τα πραγματα.
--- End quote ---

Μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα βρε Γιώργο αλλά έτσι όπως έχουμε καταντήσει σήμερα είναι δύσκολο να προβλέψεις την ευρηματικότητα κάποιων.

kakwkei:
Παιδια γρηγορη ερωτηση! Τελικα ο αγοραστης θα μου φερει τραπεζικη επιταγη 'εμου του ιδιου'. Τι πρεπει να προσεξω? πρεπει να την υπογραψει στο πισω μερος για να ειναι σε ισχυ?

Ξάδελφος:

--- Quote from: kakwkei on June 02, 2010, 01:11:05 PM ---Παιδια γρηγορη ερωτηση! Τελικα ο αγοραστης θα μου φερει τραπεζικη επιταγη 'εμου του ιδιου'. Τι πρεπει να προσεξω? πρεπει να την υπογραψει στο πισω μερος για να ειναι σε ισχυ?

--- End quote ---
ΒΡΕ ΓΑΜΩΤΟ,ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? .
Μ επιταγη εμου του ιδιου, να αναψεις και ενα κερι στον πολυουχο αγιο σου να χει λεφτα ο λογαριασμος μη σκασει η επιταγη ακαλυπτη και μετα τρεχα γυρευε.
Θα υπογραψει πισω εφοσον ο πρωτος που υπογραφει κατω δεξια δεν ειναι ο ιδιος και στη συνεχεια(πισω) υπογραφεις εσυ και τη δινεις αλλου ή την καταθετεις στην τραπεζα.
ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΕ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ. Αντι να κοψει επιταγη εμου του ιδιου δηλαδη απο μπλοκακι του ή επιταγη που του χει δωσει αλλος και εχει αυτος υπογραψει πισω ,ζητα του μετρητα ή επιταγη απο τραπεζα.
Βλεπεις,κρινεις και κανεις.Εγω δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.

xenos:
kakswei...: Εκτός αν πάτε κατευθείαν και καταθέσετε την επιταγή στον λογαριασμό σου (δλδ θα έχει χρήματα), μην πάρεις τέτοια επιταγή!!! Με τπτ όμως!

george 1323:
Εχει μπερδευτει το παιδι με την τραπεζικη επιταγη κ την προσωπικη επιταγη,αφου ειπαμε ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ,απο εκει κ περα αν ειναι τραπεζικη επιταγη ασ ειναι εμου του ιδιου,αρκει να μην την χασεις(η αν την χασεις να τη βρω εγω)....... :gl:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version