!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ασφαλής Τρόπος Πώλησης/Αγοράς Αυτοκινήτου
simkoz:
--- Quote from: Ξάδελφος on June 01, 2010, 09:50:10 PM ---
--- Quote from: bill_viper on June 01, 2010, 09:35:36 PM ---Μην πάρεις τα λεφτά στο χέρι, πριν 4 μήνες που πούλησα το Swift και ήμουν με τόσες χιλιάδες ευρώ πάνω μου είχα χεστεί μέχρι να γυρίσω σπίτι και να πάω να τα καταθέσω στην τράπεζα!!
--- End quote ---
Στην παλια δουλεια μου ,σε μια μεταλλοβιομηχανια ημουν,κατεβαινα με το σκουτερ στην Εμπορικη τραπεζα,περαν τις επιταγες καθε μερα, φορτωνα δυο φορες το μηνα 150-200 χιλιαδες ευρω στη τσαντα και γυριζα μετα στο ΜΕνιδι στο εργοστασιο να δωσει τ αφεντικο μισθοδοσια.Εκει να δεις φρικη!.Δε θα ξεχασω που καποια στιγμη με ακολουθουσε ενα αμαξι με ρωσοποντιους μεσα :guns:και απ την τρομαρα μου εκοψα με το σκουτερ το Beverly μεσα απο ενα χωραφι με λαχανα ...παντα Μενιδι....μπορει να ηταν συμπτωση μπορει και οχι αλλα... :tanevramou:
--- End quote ---
Απίστευτος! τεράστια ευθύνη ρε έπαιρνες και ρίσκαρες και την σωματική σου ακεραιότητα. Φαντάζομαι ότι τώρα έβαλες μυαλό. Γνωστός μου την είχε πάθει πριν χρόνια, σήκωσε δικά του λεφτά από την τράπεζα (εξόφληση εργολάβου), αυτός ήταν με αμάξι, στο πρώτο φανάρι που σταμάτησε του την πέσαν από δίπλα με μηχανή και κατσαβίδι, του τα άρπαξαν και άντε γεια...
pooru ni san:
Με το internet banking ή ακόμη και με τα εμβάσματα, η υπόθεση πληρωμή υποχρεώσεων ή οφειλών είναι θέμα διαδικαστικό και κυρίως ασφαλές.
Στις συναλλαγές όμως όπου η αβεβαιότητα διαδραματίζει σημαντικό περιοριστικό παράγοντα και η τελική συμφωνία γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο, η τραπεζική επιταγή είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος.
Edit: Τώρα είδα πως το αναλύσατε μέχρις εσχάτων το θέμα. Τέλεια στα είπαν τα παιδιά ;)
george 1323:
--- Quote from: Ξάδελφος on June 01, 2010, 09:50:10 PM ---
--- Quote from: bill_viper on June 01, 2010, 09:35:36 PM ---Μην πάρεις τα λεφτά στο χέρι, πριν 4 μήνες που πούλησα το Swift και ήμουν με τόσες χιλιάδες ευρώ πάνω μου είχα χεστεί μέχρι να γυρίσω σπίτι και να πάω να τα καταθέσω στην τράπεζα!!
--- End quote ---
Στην παλια δουλεια μου ,σε μια μεταλλοβιομηχανια ημουν,κατεβαινα με το σκουτερ στην Εμπορικη τραπεζα,περαν τις επιταγες καθε μερα, φορτωνα δυο φορες το μηνα 150-200 χιλιαδες ευρω στη τσαντα και γυριζα μετα στο ΜΕνιδι στο εργοστασιο να δωσει τ αφεντικο μισθοδοσια.Εκει να δεις φρικη!.Δε θα ξεχασω που καποια στιγμη με ακολουθουσε ενα αμαξι με ρωσοποντιους μεσα :guns:και απ την τρομαρα μου εκοψα με το σκουτερ το Beverly μεσα απο ενα χωραφι με λαχανα ...παντα Μενιδι....μπορει να ηταν συμπτωση μπορει και οχι αλλα... :tanevramou:
--- End quote ---
150k- 200k ειναι πολλα λεφτα,αλλα ρε παιδια μην χεζομαστε πανω μας οταν ειναι το ποσο 14κ,πρεπει να πεσεις στην περιπτωση για να σε ληστεψουνε.Εκτος κ αν το ξερουνε οτι εσυ θα κουβαλας αυτα τα χρηματα... :axe:
pooru ni san:
--- Quote from: george 1323 on June 02, 2010, 08:36:18 AM ---150k- 200k ειναι πολλα λεφτα,αλλα ρε παιδια μην χεζομαστε πανω μας οταν ειναι το ποσο 14κ,πρεπει να πεσεις στην περιπτωση για να σε ληστεψουνε.Εκτος κ αν το ξερουνε οτι εσυ θα κουβαλας αυτα τα χρηματα... :axe:
--- End quote ---
Δεν το ξέρουν, το μαθαίνουν όμως είτε παρακολουθώντας τις αναλήψεις περιμένοντας στην ουρά είτε γνωρίζοντας τα συνηθισμένα δρομολόγια ατόμων που κουβαλούν μεγάλα ποσά (όπως ο ξάδελφος).
george 1323:
--- Quote from: pooru ni san on June 02, 2010, 09:30:43 AM ---
--- Quote from: george 1323 on June 02, 2010, 08:36:18 AM ---150k- 200k ειναι πολλα λεφτα,αλλα ρε παιδια μην χεζομαστε πανω μας οταν ειναι το ποσο 14κ,πρεπει να πεσεις στην περιπτωση για να σε ληστεψουνε.Εκτος κ αν το ξερουνε οτι εσυ θα κουβαλας αυτα τα χρηματα... :axe:
--- End quote ---
Δεν το ξέρουν, το μαθαίνουν όμως είτε παρακολουθώντας τις αναλήψεις περιμένοντας στην ουρά είτε γνωρίζοντας τα συνηθισμένα δρομολόγια ατόμων που κουβαλούν μεγάλα ποσά (όπως ο ξάδελφος).
--- End quote ---
Κ πως παρακολουθουν τις αναληψεις?καθονται στην ουρα κανενα 8ωρο....λεω εγω... :????:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version