!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Αγορά καινούργιου mx-5 με έκπτωση
Giorgos:
--- Quote from: elefas on December 06, 2008, 10:01:43 PM ---Και γω το δικό μου niseko rc από τον συγκεκριμένο έμπορο το πήρα. Στα 27k euro τιμή πολύ χαμηλότερη από το 1.8rc high της αντιπροσωπίας και με εξοπλισμό πολύ περισσότερο (ότι έχει το standard niseko δηλαδή το μόνο + της αντιπροσωπίας ήταν το bose ηχοσύστημα - αδιάφορο για εμένα).
--- End quote ---
Η τιμή του αμαξιού σου σήμερα είναι 28k http://www.carmodels.gr/carshow.php?id=105 έναντι 30,5k στην αντιπροσωπεία ενώ έχει ζάντες από το 2.0 (1000 ευρώ για τοποθέτηση μετά), προβολείς ομίχλης (500 ευρώ) και dsc (δεν τοποθετείται ούτε σαν έξτρα στην αντιπροσωπεία, το λαμπάκι του dsc ανάβει συχνά ακόμα και σε ήρεμες βόλτες).
Το σαλόνι σου είναι δερμάτινο, μαύρο επίσης, ωραίος συνδυασμός.
Με βάση τα παραπάνω έκανες μια εξαιρετική αγορά.
Καλά χιλιόμετρα με το πλάι ;D ;D ;D
Dionisis:
--- Quote ---Το σαλόνι σου είναι δερμάτινο, μαύρο επίσης, ωραίος συνδυασμός.
--- End quote ---
Γιώργο νομίζω ότι στην έκδοση niseko το δερμάτινο σαλόνι δεν είναι μαύρο αλλά είναι καφέ σκούρο. 8) 8)
spoumi:
--- Quote from: Dionisis on December 07, 2008, 04:55:09 PM ---
--- End quote ---
Γιώργο νομίζω ότι στην έκδοση niseko το δερμάτινο σαλόνι δεν είναι μαύρο αλλά είναι καφέ σκούρο. 8) 8)
--- End quote ---
ναι ναι... :-[
Giorgos:
--- Quote from: Dionisis on December 07, 2008, 04:55:09 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
δε με διόρθωσε ο ιδιοκτήτης
elefas:
Γιώργο ήταν ψιλοσκοτεινά και δεν το είδες καλά. Σκούρο καφέ (camel) είναι το σαλόνι μου όπως σε όλα τα niseko :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version