!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

Αγορά καινούργιου mx-5 με έκπτωση

<< < (3/29) > >>

spoumi:

--- Quote from: Theo on November 25, 2008, 11:18:23 AM ---Πολλα τα λεφτα..δεν νομιζω οτι αξιζει...

--- End quote ---

αυτό ακριβώς είπα και εγώ...
προτιμώ μπλοκέ ή κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά.
απλά υπάρχει και η δυνατότητα σε κάποιον που θέλει και δν έχει.

VasmaV:
αν και offtopic, guys προσοχή σε μια τέτοια μετατροπή. Ο τρόπος λειτουργίας του DSC μπορεί να σε σώσει αλλά και να σε σκοτώσει....
Δεν νομίζω ότι θα εμπιστευόμουν κάποιον 3rd party supplier να το βάλει στο αυτοκίνητο μου

spoumi:

--- Quote from: VasmaV on November 25, 2008, 11:39:07 AM ---αν και offtopic, guys προσοχή σε μια τέτοια μετατροπή. Ο τρόπος λειτουργίας του DSC μπορεί να σε σώσει αλλά και να σε σκοτώσει....
Δεν νομίζω ότι θα εμπιστευόμουν κάποιον 3rd party supplier να το βάλει στο αυτοκίνητο μου

--- End quote ---

εγω απλα πηγα και ρωτησα τιμή επειδή είναι κοντα μου http://powerchips.gr/
αλλά ο τύπος πρέπει να ξέρει τι κάνει.Καθε φορά βλεπω αμαξάρες απέξω και πολλες φορες αμαξια που δν εχουν καλα καλα κυκλοφορησει.
οχι οτι αυτό είναι κριτήριο.
αρκετα offtopic βγηκαμε νομιζω :-X :-X :-X

jSkyline:
Tωρα θα βγω πολυ OffTopic αλλα θελω να το αναφερω μιας και μιλαμε για τον συγκεκριμενο εμπορο.
Θα ειναι και ο πρωτος που θα φερει στην Ελλαδα Nissan GT-R αφου ηδη εχουν ξεκινησει η παραγγελιες στο εξωτερικο αλλα στην Ελλαδα "δεν".

elefas:
Και γω το δικό μου niseko rc από τον συγκεκριμένο έμπορο το πήρα. Στα 27k euro τιμή πολύ χαμηλότερη από το 1.8rc high της αντιπροσωπίας και με εξοπλισμό πολύ περισσότερο (ότι έχει το standard niseko δηλαδή το μόνο + της αντιπροσωπίας ήταν το bose ηχοσύστημα - αδιάφορο για εμένα).

Αν εξαιρέσουμε το σπάσιμο νεύρων (2+ μήνες αναμονή και μέχρι την τελευταία στιγμή να μην έχω πληροφόρηση για την κατάσταση της παραγγελίας), θεωρώ ότι για εμένα ήταν η καλύτερη επιλογή την περίοδο που το αγόρασα (πριν 4-5 μήνες).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version