!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5
Αγορά καινούργιου mx-5 με έκπτωση
Giorgos:
--- Quote from: elefas on December 07, 2008, 08:57:53 PM ---Γιώργο ήταν ψιλοσκοτεινά και δεν το είδες καλά. Σκούρο καφέ (camel) είναι το σαλόνι μου όπως σε όλα τα niseko :)
--- End quote ---
sorry για το λάθος. επίσης όμορφος συνδυασμός ;D ;D ;D
jSkyline:
Ναι και ειναι και πολυ ωραιο καφε αρκετα σκουρο.Πετυχα και εγω ενα σημερα καπου στην Κιφησια νομιζω πρεπει να το εχω ξαναπετυχει.Το βραδυ παντως ειναι λογικο να μην φαινεται οτι ειναι καφε μονο απο την κουκουλα το καταλαβαινεις.
goode chris:
Μια από τα ίδια και εγω παιδιά. Πανευτυχής κάτοχος Niseko Plus(BOSE+xenon). Η τιμή πήγε λίγο κάτω από τα 29κ μαζί με το HardTop. Η εξυπηρέτηση άψογη παρόλα τα προβλήματα με κάτι απεργίες το καλοκαίρι και το αμάξι μέχρι στιγμής τέλειο.
Πήγαινα για 2.0λτρ μεταχ. limited edition του 06 εκείνη την εποχή και μετά από επίσκεψη στον Γιώργο πήρα καινούριο το Niseko. Η εξυπηρέτηση πολύ σωστή όσες φορές και αν τον επισκέφτηκα ή μιλήσαμε στο τηλ. Η εγγύηση μέχρι στιγμής δεν έχει χρειαστεί επομένως επιφυλάσομαι στο πρακτικό σημείο μιας και δεν γνωρίζω. Τον πήρα τις προάλλες μετά από 4 μήνες από μιας φίλης που έψαχνε για smart και χωρίς να αναφέρω τίποτα με θυμόταν με το μικρό μου και φυσικά ότι μου είχε πουλήσει. Σπάνιοι επαγγελματίες για Ελλάδα πλέον.
Liakos:
Το 1.8 πηρες τελικα ετσι?Φαντασου οτι τον 9ο του '06 πηρα το δικο μου 1.8high απο την ΡΕΚΟΡ 29.000ευρω μαζι με τα χαρτια,μεταλλικο χρωμα κλπ....Με λιγα λογια στην ιδια τιμη εχεις τον ιδιο εξοπλισμο+Hardtop+DSC+xenon....
Αν γνωριζα την υπαρξη του εν λογω παραεισαγωγεα οταν εκανα την παραγγελια μου δε βρισκω λογο να μην το προτιμουσα....Καλοταξιδο!Αν θες συστησου στο αναλογο topic Να μαθουμε 1-2 πραγματα για'σενα. :)
Giorgos:
ειδική προσφορά για αγορά καινούργιου mx-5 για 1 μόνο αυτοκίνητο με ηλεκτρονικά συστήματα ευστάθειας και πρόσφυσης στα 22300 ευρώ αντί 24000€ στην αντιπροσωπεία!
http://www.carmodels.gr/article.php?id=149
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version