!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

logo Mymx5 - αυτοκόλλητα

<< < (18/26) > >>

nikospaga:
Απλα οποιος εχει φιμε γίνεται να το βαλει απο μεσα;

Veros:
Κοίτα θα εκτυπωθεί σε λευκό προφανώς .
 Δεν θα φαίνεται το ιδιο σίγουρα αλλά θα είναι καλά νομίζω .
Επίσης θα μπορούσαμε να το βάλουμε και απ'εξω χωρίς να δημιουργεί κάποιο πρόβλημα .

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

option-D:
Εγώ ξέρω ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί η ΟΔ με αυτό το θέμα και το είπα αποκλειστικά και μόνο για να μην δημιουργηθεί η εντύπωση ότι πάω να κλείσω εγώ τη δουλειά.

Από την άλλη, αυτή είναι μια πολύ τίμια λύση και ας κάνει καθένας ό,τι θέλει.

--- Quote from: Veros on February 12, 2018, 01:10:37 PM ---.. εγώ θα ανεβάσω το αρχείο σε μορφή PDF χωρίς background ώστε να μπορεί να το εκτυπώσει όποιος θέλει ..

--- End quote ---

Όσο για το μέσα/έξω, αν το αυτοκόλλητο είναι καλής ποιότητας, δεν υπάρχει λόγος να κολληθεί από μέσα, εκτός αν κάποιος το θέλει πιο διακριτικό.

Manolis:
Αυτοκόλλητα (όπως και flyer) έχουν τυπωθεί αρκετές φορές εκτός από εκείνα που μας έφτιαξε ο Μάνος.
Θυμάμαι να έχουμε τυπώσει τουλάχιστον 3-4 φορές και μάλιστα κάποια τα έστελνα με το ταχυδρομείο σε μέλη της επαρχίας.

Για να μην μπλέξουμε με το χρηματικό πρότεινα στον Vero να τυπώσω με δικά μου έξοδα κάποια κομμάτια και να μοιραστούν.
Τα υπόλοιπα (δλδ μπλουζάκια,μπρελόκ κτλ) παρόλο που είναι πολύ ωραία ιδέα και το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές στο
παρελθόν,εν τούτοις είπαμε να μην ασχοληθούμε ποτέ για να μην υπάρξει έστω και η παραμικρή υπόνοια ότι κάποιος μπορεί
να αποκόμισει κέρδος από αυτή την διαδικασία (προφανώς εννοώ για μας που τρέχουμε το φόρουμ και όχι τον επαγγελματία
που θα το αναλάβει).

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βάλαμε ποτέ διαφήμισή στο φόρουμ,ούτε και την ελάχιστη συμβολική συνδρομή.

Domo:
+1 και από μένα για τό τελευταίο... Πότε ξεκινάμε παραγγελίες? :hello:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version