!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
logo Mymx5 - αυτοκόλλητα
Veros:
Το αρχείο ειναι εδώ για όποιον το θέλει ελεύθερο πρός ιδιωτική χρήση. https://www.dropbox.com/s/xkmewfuwov7o2zm/2.1.pdf?dl=0
Διατηρώ μόνο δικαίωμα να μήν αλλοιωθεί ή και να μήν χρησιμοποιηθεί εμπορικά βάση του νόμου (2121/1993) Άρθρο 18.
Σε αυτό το ποστ θα το δημοσιεύσω και σε λευκό χρώμα.
Sakis:
Πολύ ωραίο, παράκληση, μήπως θα μπορούσες να το ανεβάσεις σαν αρχειο jpeg χωρίς φόντο από πίσω. Σκέφτομαι να το τυπώσω κάποια στιγμή και σε μπλουζάκι :yeah:
Veros:
--- Quote from: Sakis on February 13, 2018, 02:24:16 PM ---Πολύ ωραίο, παράκληση, μήπως θα μπορούσες να το ανεβάσεις σαν αρχειο jpeg χωρίς φόντο από πίσω. Σκέφτομαι να το τυπώσω κάποια στιγμή και σε μπλουζάκι :yeah:
--- End quote ---
Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το PDF για εκτύπωση ;) Αλλά εάν θες ναι θα σου στείλω και jpeg
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sabtas:
Οπως ειπα και στην πρωτη σελιδα εχω μεταξοτυπειο...αυτο σημαινει οτι κανω αυτοκολλητα μπλουζακια καπελα κλπ...
Αυτοκολλητα με μεταξοτυπια ομως...σε διαφανες υλικο ωστε να μπαινει και απο την μεσα μερια στο τζαμι...
Επειδη τα 200 τεμαχια που αναφερατε ειναι πολυ λιγα εγω ειχα κατα νου καμια 1000αδα ωστε να μπορει ο καθε ενας να παρει απο 2-3 για να εχει...ετσι και αλλιως το κοστος για εμενα ειναι ελλαχιστο...
Επισεις εχω σκεφτει οτι θα μπορουσε στο ιδιο φυλλο να ειναι διπλο το σχεδιο μια κανονικο για εξωτερικες επιφανιες και μια αναποδα(mirror) για να μπαινει σε τζαμια απο την εσωτερικη μερια του αυτοκινητου...
Οποτε δεν υπαρχει καποιο θεμα τιμης...απλα να τα εχει καποιος Αθηνα+Θεσσαλονικη για να μοιραζονται δωρεαν χωρις μεταφορικα και λοιπες επιβαρυνησεις.
Veros:
--- Quote from: sabtas on February 13, 2018, 03:17:28 PM ---Οπως ειπα και στην πρωτη σελιδα εχω μεταξοτυπειο...αυτο σημαινει οτι κανω αυτοκολλητα μπλουζακια καπελα κλπ...
Αυτοκολλητα με μεταξοτυπια ομως...σε διαφανες υλικο ωστε να μπαινει και απο την μεσα μερια στο τζαμι...
Επειδη τα 200 τεμαχια που αναφερατε ειναι πολυ λιγα εγω ειχα κατα νου καμια 1000αδα ωστε να μπορει ο καθε ενας να παρει απο 2-3 για να εχει...ετσι και αλλιως το κοστος για εμενα ειναι ελλαχιστο...
Επισεις εχω σκεφτει οτι θα μπορουσε στο ιδιο φυλλο να ειναι διπλο το σχεδιο μια κανονικο για εξωτερικες επιφανιες και μια αναποδα(mirror) για να μπαινει σε τζαμια απο την εσωτερικη μερια του αυτοκινητου...
Οποτε δεν υπαρχει καποιο θεμα τιμης...απλα να τα εχει καποιος Αθηνα+Θεσσαλονικη για να μοιραζονται δωρεαν χωρις μεταφορικα και λοιπες επιβαρυνησεις.
--- End quote ---
Στείλε μήνυμα στον Μανώλη αν μπορείς. Έχει αναλάβει το θέμα της εκτύπωσης και την διαδικασία .
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version