!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
logo Mymx5 - αυτοκόλλητα
option-D:
Κι εγώ το τελευταίο ψηφίζω, με μόνη αλλαγή το jinba ittai να έρθει πιο κοντά στη σιλουέτα του αυτοκινήτου.
Αν θέλετε πάντως προσφορά για κοπτικό σε βινύλιο ή εκτύπωση ή μπλούζες, μπρελόκ, οτιδήποτε εγώ μπορώ να σας δώσω τιμές για όλα.
Veros:
--- Quote from: option-D on February 12, 2018, 12:10:03 PM ---Κι εγώ το τελευταίο ψηφίζω, με μόνη αλλαγή το jinba ittai να έρθει πιο κοντά στη σιλουέτα του αυτοκινήτου.
Αν θέλετε πάντως προσφορά για κοπτικό σε βινύλιο ή εκτύπωση ή μπλούζες, μπρελόκ, οτιδήποτε εγώ μπορώ να σας δώσω τιμές για όλα.
--- End quote ---
Πιο κοντά το είχα δοκιμάσει και ήταν περίεργο .
Έτσι είναι σαν υπογραφή .
Δώσε μια προσφορά για αυτοκόλλητα (200 κομμάτια 10*5 cm περίπου )
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
option-D:
Για να μη γίνει παρεξήγηση, επειδή όλο και κάποιος άλλος επαγγελματίας του κλάδου θα υπάρχει εδώ μέσα, το σωστό είναι να δοθούν "σφραγισμένες" προσφορές στη διαχείριση (αν θέλει να ασχοληθεί με το θέμα) και μετά βλέπουμε.
jSkyline:
Αν και είναι προσωπική μου άποψη είμαι σίγουρος οτι θα συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι.
Δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος απο εμάς σαν ομάδα διαχείρισης να ασχοληθεί με την εκτύπωση τον εν λόγο αυτοκόλλητων. Το φόρουμ συντηρείται με προσωπικά μας έξοδα 10 χρόνια τώρα και θα συνεχίσει να διατηρείτε απο εμάς με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δεν αξιώνουμε κάποια οικονομική απαίτηση ούτε και μπράβο για αυτό. Αλλά ήταν απόφαση μας από την πρώτη στιγμή να μην ανακατεύουμε τα μέλη στα οικονομικά μας και να μην ζητάμε απο κανένα ουτε μισό €.
Τα προηγούμενα αυτοκόλλητα ήταν μια ευγενική προσφορά του Μάνου (Option) και τον ευχαριστούμε για αυτό. Αλλά σίγουρα δεν αποτελεί βασική ανάγκη για εμάς η εκτύπωση καινούργιων. Άλλωστε δεν είναι στόχος μας να διαφημίσουμε το φόρουμ ούτε να στιγματίσουμε τα αμάξια που ασχολούνται με αυτό.
Veros:
Γιάννη έχω μιλήσει με τον Μανώλη για το θέμα τιμής-πληρωμης .
Βεβαίως θα πρέπει να δοθούν προσφορές από όλους .
Όσο για τον στιγματισμό... προαιρετικό για όποιον θέλει οποίος δεν θέλει παραμένει χωρίς !
Βεβαίως και θα ήταν πολύ καλό να χορηγηθούν από κάποιον επαγγελματία του φόρουμ η να δωθεί προσφορά σε τιμή κόστους .
Όπως και να έχει εάν δεν εκτυπωθούν από την ομάδα διαχείρισης σαν προσφορά ή με κάποιο αντίτιμο εγώ θα ανεβάσω το αρχείο σε μορφή PDF χωρίς background ώστε να μπορεί να το εκτυπώσει όποιος θέλει .
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version