!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
logo Mymx5 - αυτοκόλλητα
Veros:
Παιδιά επειδή αυτό θα πρέπει να είναι σήμα κατατεθέν στα αμάξια μας ένα διακριτικό που να μας κάνει να αναγνωρίζουμε ποιον βλέπουμε θα πρέπει να είναι ίδιο σε όλους .
Άρα καλό θα ήταν να επιλέξουμε ένα και αυτό να είναι κάποιο που δεν θα ενοχλεί αισθητικά κάποιον .
Πιστεύω πως τα δύο τελευταία που ποσταρα είναι οι επιλογές μας και μάλλον θα κερδίσει το τελευταίο .
Συμφωνείτε ;
topetwrx:
Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι αφού ήδη οι περισσότεροι έχουν επιλέξει το τελευταίο, ας κλείσει εκεί, γιατί ο καθένας μας θα έχει να προτείνει πάντα κάτι και δεν θα τελειώσει ποτέ η κουβέντα. Εκεί θα έρθει και η κόπωση αυτού που ευγενικά το ανέλαβε και θα μας ρίξει κανένα μπινελίκι, οπότε κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κλείσει το θέμα. :-[
Veros:
Τελευταία αλλαγή λοιπόν μιας και είμαι στην δουλειά και έχω χρόνο . Η πορτοκαλί καγκουροτζαπανια να μείνει πορτοκαλί ;
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
anvas94:
Νομίζω είναι ωραίο έτσι όπως είναι!
Sent from my iPhone using Tapatalk
luigid:
--- Quote from: Veros on February 12, 2018, 11:09:45 AM ---Τελευταία αλλαγή λοιπόν μιας και είμαι στην δουλειά και έχω χρόνο . Η πορτοκαλί καγκουροτζαπανια να μείνει πορτοκαλί ;
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Ας μεινει ετσι λεω εγω
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version