!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Mx5 vs Mr2 vs Z3 vs MgTf
PERRY:
► Επίσης το MG πάει πολύ καλά στον δρόμο. Είναι 1.6 και το ΜΧ5 μου είναι 1.8. Φυσικά το δεύτερο είναι πιο γρήγορο αλλά για 1.6 πάει πάρα πολύ καλά το MG TF.
► To MG είναι γενικά οικονομικό σε κατανάλωση.
► Ανταλλακτικά από το ίντερνετ για χαμηλές τιμές όπως βέβαια κάνω και για το ΜΧ5.
Σε σύγκριση MG TF με ΜΧ5 ΝΒ προτιμώ το MG
Σε σύγκριση MG TF με ΜΧ5 ΝC προτιμώ το MX5
► To MG είχε καλύτερα φρένα καθώς ήταν 4 πίστονα AP racing
► Το MG είχε μαμά κουκούλα με πλαστικό ενώ το ΜΧ5 γυαλί.
► Μου αρέσει πολύ η σπανιότητα του MG και η ιστορία του.
► Βέβαια και ΜΧ5 NC δεν κυκλοφορούν και τόσα πολλά.
► Οι χώροι τους είναι το ίδιο καλοί ακόμα και για ταξίδι διακοπών με γυναίκα (...)
ΓΕΝΙΚΑ 1: προτιμώ οποιοδήποτε roadster από οποιοδήποτε άλλο. Ακόμα και το MR2 που μου θυμίζει βάτραχο ή την Ζ3 που δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μπορώ να με φανταστώ με άλλο αυτοκίνητο και δνε είμαι μικρός, είμαι 48 ετών.
ΓΕΝΙΚΑ 2: Το ρητό μου στην επιλογή αυτοκινήτου είναι ότι δεν θα έπαιρνα ποτέ αυτοκίνητο που θα έπαιρνε και η θεία μου η Παγώνα για να πάει στην λαική στις Σέρρες. Δηλαδή πχ. Golf (και ας είναι και GTI 800 άλογα) και οποιοδήποτε άλλο "κουτί" όσο καλό και ποιοτικό ή γρήγορο είναι.
► Αν είχε λίγο χώρο αποσκευών το ιδανικό θα ήταν το Opel GT για μένα ένα roadster supercar (265 άλογα) χωρίς να έχει superprice (και δεν αρέσει και στην θεία μου την Παγώνα που την ρώτησα).
steve:
Σκυλί το MG λοιπόν...
Πριν πάρω το NC, είχα και εγώ στο μυαλό μου αυτά τα δύο...
Το MG το απέρριψα γιατί υπέθεσα ότι θα είναι προβληματικό, χωρίς να έχω στη διάθεσή μου τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση...
το MR2 το απέρριψα λόγω παρωχημένου εσωτερικού...και γιατί ήθελα να ζήσω την εμπειρία του μιάτα βεβαίως... :exaclty:
philosopher:
@PERRY λεπτομερέστατος και αναλυτικότατος πολύ ωραία ανάλυση γιατί δε κρύβω ότι και εγώ σκέφτηκα το MR-2 όπως και το MG το οποίο το απέρριψα λόγω αξιοπιστίας (δυστυχώς δικαίως από ότι γράφεις).
Επίσης μου κάλυψες και ανασφάλεια πέρι ηλικίας και ΜΧ5. Τώρα είμαι 36 και είχαν ξεκινήσει να περνάνε σκέψεις για πιο "σοβαρά", κλειστά οχήματα. Θα το κρατήσω κι άλλο λοιπόν :finger:
PERRY:
--- Quote from: steve on September 04, 2017, 01:47:13 PM ---Σκυλί το MG λοιπόν...
Πριν πάρω το NC, είχα και εγώ στο μυαλό μου αυτά τα δύο...
Το MG το απέρριψα γιατί υπέθεσα ότι θα είναι προβληματικό, χωρίς να έχω στη διάθεσή μου τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση...
το MR2 το απέρριψα λόγω παρωχημένου εσωτερικού...και γιατί ήθελα να ζήσω την εμπειρία του μιάτα βεβαίως... :exaclty:
--- End quote ---
Το αγαπώ το MG TF μου και φυσικά πλέον δεν βγάζει τίποτα γιατί τα άλλαξα όλα χεχεχε αλλά είναι καμία σχέση η αξιοπιστία με αυτή του ΜΧ5.
Έκανα και πολλά ταξίδια και έτσι με κούρασε να γυρνάω με τα παιδιά της Οδικής που είχαμε γίνει κολλητοί...
Περίμενα να βγάλουν καινούργιο MG αλλά οι Κινέζοι που αγόρασαν την MG την είδαν οικογενειακή εταιρία με SUV και τέτοια...
PERRY:
--- Quote from: philosopher on September 04, 2017, 01:52:09 PM ---@PERRY λεπτομερέστατος και αναλυτικότατος πολύ ωραία ανάλυση γιατί δε κρύβω ότι και εγώ σκέφτηκα το MR-2 όπως και το MG το οποίο το απέρριψα λόγω αξιοπιστίας (δυστυχώς δικαίως από ότι γράφεις).
Επίσης μου κάλυψες και ανασφάλεια πέρι ηλικίας και ΜΧ5. Τώρα είμαι 36 και είχαν ξεκινήσει να περνάνε σκέψεις για πιο "σοβαρά", κλειστά οχήματα. Θα το κρατήσω κι άλλο λοιπόν :finger:
--- End quote ---
Χαχαχα :P
Γενικά αυτά είναι όταν θες roadster MG TF, MX5, MR2 και Ζ4.
Με το ΜΧ5 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος πλέον.
Όχι μωρέ, άλλο σοβαρότητα και άλλο σοβαροφάνεια...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version