!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μετά το Μx-5, τι;

<< < (13/26) > >>

SchumiMx5:
Ναι δεν λέω, ωραίο να οδηγείς το αμάξι κάθε μέρα. Ειδικά άμα είναι 300+ hp. Καλά τα λέει ο Σπύρος.

Όμως όταν υπάρχουν κ άλλες προτεραιότητες όπως ενοίκιο, ΔΕΗ, σήμα, ασφάλεια, πληρώνεις μόνος σου τα έξοδα σου και αντέχεις να πληρώνεις καθημερινά ένα αμάξι με κατανάλωση 10λτ/100 χλμ + τις φθορές του, +τα αφτερμαρκετ, συν τον κάθε κόπανο που θα σε ακουμπήσει και ένα κάρο άλλα πράγματα, μάλλον πετάς τα λεφτά σου αδίκως. Φυσικά daily δεν είναι το παίρνω κάθε μέρα για να πάω για καφέ και να κάνω 5-10 χλμ. Εννοούμε να μην έχεις άλλη επιλογή μέσου μετακίνησης. Να πας δουλειά, σπίτι, βόλτα, γυμναστήριο, σούπερ μάρκετ, εκδρομή, διακοπές και σε ότι υποχρεώσεις προκύψουν.

Συγγνώμη αλλά στην Ελλάδα του 2016 για να τα κάνεις αυτά με άνεση πρέπει να αμείβεσαι πολύ πολύ καλά.Πόσο μάλλον για να συντηρήσεις και 2ο αμάξι. Δεν ξέρω αν η πλειοψηφία εδώ μέσα είναι σε αυτήν την κατάσταση, αλλά εμένα προσωπικά με κούρασε αυτό.

Έχω καταλήξει στην λύση του leasing για diesel αμάξι, μιας και μόνο τα λεφτά που θα μένουν από βενζίνες, service, φθορά ελαστικών κλπ θα καλύψουν ένα μεγάλο μέρος της μηνιαίας πληρωμής του. Μην αναφέρω το άγχος για σκίσιμο κουκούλας, τρακαρίσματος κλπ.

Κρατάς λοιπόν το mx γιατί αντικαταστάτης δεν παίζει σε λογικά χρήματα και το κινείς όποτε και αν. Προσωπικά πάλι, μόνο με elise θα το άλλαζα.

SchumiMx5:
Να το δώσω και να πάω σε κάτι πάλι 2θεσιο κάμπριο τύπου s2k,με τίποτα. Κουράστηκα. Αν το έκανα θα πήγαινα σε σκληροπυρηνικό elise. Άλλο rwd δυνατό, ελαφρύ, αξιόπιστο δεν μπορώ να σκεφτώ σε λογικά λεφτά.

ted33:
Πολυ παρα πολυ σωστη η διατυπωση σου! Συμφωνω 100%

jSkyline:

--- Quote from: spoumi on October 20, 2016, 01:12:53 AM ---
--- Quote from: HarryB on October 20, 2016, 01:11:15 AM ---Το ΙS ειναι καλη φαση, αλλα ζορικο να βρεις και καλο. Για μενα, ΜΧ5 στο γκαραζ, και Forester 2ης γενιας για ντειλι.

--- End quote ---

Daily forester?
Πού να το παρκάρεις και πόσα σε βενζίνες?

--- End quote ---
Πάτρα μένει ρε φίλε το παλικάρι! Τι αποστάσεις έχουν εκεί στο χωρίο!

Επίσης επειδή έχουν αναφερθεί ένα σωρό αμάξια εδω μέσα, το Type-R είναι εξαιρετική επιλογή, το IS200 είναι με διαφορά το ομορφοτερο sedan της γενίας του ακόμα και σήμερα, το μόνο σεντάν που θα έπαιρνα, μην ξεχνάτε όμως πως εχουν πλέον χρόνια στην πλάτη τους, έχουμε ένα στην οικογένεια μου, το αμάξι εχει 105.000χλμ (τοσα ειχε πριν 20μερες τουλάχιστον) αλλα κινείται 5 μέρες το μήνα και ούτε, έχει ακριβά σέρβις και η κατανάλωση ακόμα και με βαρύ πόδι κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα, σε διαδρομή στη νότια Κρήτη πίνοντας του το αίμα το trip εβγαλε 14.3, με πόδι 70χρονου βγάζει σταθερά κατω απο 10 λ/100χλμ.

--- Quote from: gianic on October 20, 2016, 10:05:30 AM ---Αγορα rx8 με 2-2.5κ και με τα ρεστα θα εβαζα πανω τον mzr με turbo που κουμπωνει ακριβως . (Βαζεις- βγαζεις)

--- End quote ---
Εσύ καλό θα ήταν να προτείνεις καμία λύση, οπου στις ταχείες κλησεις του κινητου, μπορείς να έχεις μόνο τη γκόμενα σου, οχι και τον μηχανικό σου!

--- Quote from: SchumiMx5 on October 20, 2016, 02:17:48 PM ---Να το δώσω και να πάω σε κάτι πάλι 2θεσιο κάμπριο τύπου s2k,με τίποτα. Κουράστηκα. Αν το έκανα θα πήγαινα σε σκληροπυρηνικό elise. Άλλο rwd δυνατό, ελαφρύ, αξιόπιστο δεν μπορώ να σκεφτώ σε λογικά λεφτά.

--- End quote ---
ΜΟΝΟ...

Εκτός αν έχεις λεφτα για GT-R η Ζ (οποια γενία και αν ειναι αυτή!)

epicWin:

--- Quote from: Nitroking on October 20, 2016, 10:00:37 AM ---
Kαι λεω καλα το παει.. Ξεχασες το 4!!!!!) 2JZ Single turbo!

Πραγματικα απο τα ελαχιστα projects που θα μου εκανε αισθηση να ασχοληθω τωρα..

--- End quote ---

Έτοιμο  :hello: :hello:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version