!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

<< < (15/75) > >>

teopoulos:
Απλα αν είναι έτσι κ πληρώσω και ο επανέλεγχος είναι να μου στοιχισει ο κούκος αηδόνι για να είναι οκ το αυτοκίνητο, δε λέει!!
Θα μιλήσουμε καλύτερα να μ πεις πως έχει η κατάσταση!!  O0  8)

spoumi:
Πάντως το να πας ΚΤΕΟ με λινά και λιωμένα ημισλικ δεν είναι και ό,τι καλύτερο..Δηλαδή μόνο από αυτό μπορεί να υποψιαστούν και να είναι ακόμα πιο σχολαστικοί.Ενώ αν έχει τα λαστιχάκια του και είναι γενικά οκ θα είναι πιο επιεικείς πιστεύω. :-\

racing nick:
δεν μπορεις να κανεις τραμπα με καποιον μια αλλη τετραδα  να πας να περασεις και να ξανα αλλαξετε μετα ?

xenos:
To να φέρεις το αυτοκίνητο σε κανονική κατάσταση ώστε να μην αποτελείς κίνδυνο σου έχει περάσει από το μυαλό?

teopoulos:

--- Quote from: xenos on June 09, 2010, 01:02:21 PM ---To να φέρεις το αυτοκίνητο σε κανονική κατάσταση ώστε να μην αποτελείς κίνδυνο σου έχει περάσει από το μυαλό?

--- End quote ---

Μα εννοείται πως είναι σε κανονική κατάσταση το αυτοκίνητό μου! Απλά έχει κάποιες μικρολεπτομέρειες  που το χαλάνε!  O0
Επίσης για να είναι όλα όπως θέλουν στο ΚΤΕΟ να είναι ίσως, χρειάζομαι τα μισά λεφτά που θα έδινα να αποκτήσω ΜΧ δεύτερης γενιάς
η ολόκληρο το πακέτο για να πάρω ένα πρώτης!! Οπότε μάλλον δεν είναι και η καλύτερη επιλογή!  :exaclty:

Συνάμα κίνδυνο αποτελώ είτε με λινά και φθαρμένα 8άρια είτε με καινούρια 8άρια και ολοκαίνουρια δρομίσια πίσω!!
Πάλι με πόρτες θα είμαι παντού!! Οπότε δεν κάνει διαφορά!!   :punish:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version