!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

<< < (14/75) > >>

Basilmx5:

--- Quote from: haris_nc on May 18, 2010, 06:24:49 PM ---
--- Quote from: Basilmx5 on May 18, 2010, 06:22:55 PM ---
--- Quote from: haris_nc on May 18, 2010, 12:54:27 PM ---Ποσα εδωσες για να περασει κτεο το ριμαδι?Χάρος σκετος... :trelgel:

--- End quote ---
50euros ο ελεγχος αν θυμαμαι...

--- End quote ---

Eννοω το λαδι.....

--- End quote ---
:moutza:
Μονο που το βλεπουν το περνανε ρεεεε...  :llol: δε χρειαζονται λαδια, ελαιολαδα κ αλλα τετοια..

bill_viper:
Θα το περάσει το ΚΤΕΟ Δημήτρη;

Nitroking:
Χωρις ταμπλο δυσκολο.. Για τα υπολοιπα δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα..

teopoulos:
Σήμερα πήγα για ΚΤΕΟ(σε ιδιωτικό) το αυτοκίνητο της αδερφής μου ένα ΤΟΥΟΤΑ Corolla του 2006 σε υπεράριστη κατάσταση!
Και μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση το πόσο σχολαστικοί στον έλεγχο ήταν! Μου είπαν ότι καλό είναι να αλαχτούν τα μπροστά ελαστικά!
Τα οπόια ειναι 1,5 έτους!!!  :???: Με οδήγηση χωρίς σπινιαρίσματα, χωρίς ζόρι στις στροφές... Τπτ τπτ τπτ! Για τα δικά μου δεδομένα είναι απλά ολοκαίνουρια!
Και αγχώθηκα γιατί είχα σκοπό να πάω αύριο το δικό μου το οποίο στο αριστερό πίσω λάστιχο έχουν βγεί τα λινά και τα 8αρια μπροστά δεν έχουν γραμμώσεις καν!
Και εμένα η μόνη φοβία μου μήπως  δεν το περάσουν ήταν ο καταλύτης!  :moutza: Τώρα με αυτά που μ είπαν σήμερα ούτε απ'έξω δεν περνάω!!  :exaclty:

Παρ'όλα αυτά λέω να το δοκιμάσω να πάω, έτσι να δω τι θα πούν...

Άμα δεν πιάσει,θα κολλήσω στην πινακίδα κανένα αυτοκόλητο απο το Μάνο Hello Kitty και ίσως ψαρώσει τους φίλους  :police:

option-D:
Άμα δεν στο περάσουν πληρώνεις κανονικά την πρώτη φορά και μετά με ένα μικρό ποσό (δεν θυμάμαι πόσα, 5-10 ευρώ νομίζω) για επανέλεγχο.. Μην πας μόνο για τον χαβαλέ είναι η γνώμη μου..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version