!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
Ξάδελφος:
Περασαμε αερα πατερα και γιατι να μην περασουμε?.
Με 45 Ε βενζινη (1.49/Λιτρο) στο ρεζερβουαρ,πυροσβεστηρα 15κιλο.ρεζερβα φαρμακιο σταυρο γρυλλο τριγωνο κατι αζαξ κατι ρολλα χαρτι ενα μικρο κουτι με εργαλεια,ενα μπουφαν μια μπαλα μπασκετ μια σαββατιατικη εφημεριδα,κ.α ψιλολογια στα ντουλαπακια ,φουλ απο λασποχωμα... το μιατα ζυγιστηκε 1060κιλα.
Basilmx5:
Κ εγω με τη σειρα μου περασα αυτο τοοο... ΚΤΕΟ, στην πειραιως με κηφισσο που ειναι...
Χωρις ραντεβου, πηγα απλα εκει σε ενα 20λεπτακι ημουν οκ. Πληρωσα κ προστιμο 30euros γιατι καθυστερησα...:???: (νομιζα οτι ηταν στη 5ετια) κ ολα καλα...
Πλακα ειχε ο κυριος που ηρθε μετα να μου δωσει τα χαρτια μου λεει, "Το προσεχετε πολυ το αμαξι σας, μπραβο.." - Το καταδυναμην... :llol:
Μετα πηγα το μπανιαρα, το επλυνα, ηθελα να του βαλω κ ταλκ(mr swell) αλλα αρχισε να ψυχαλιζει κ ηρθα κ του εβαλα τα μπεμπε του(κουκουλα) κ το αφησα να κοιμηθει... :llol:
haris_nc:
Ποσα εδωσες για να περασει κτεο το ριμαδι?Χάρος σκετος... :trelgel:
Basilmx5:
--- Quote from: haris_nc on May 18, 2010, 12:54:27 PM ---Ποσα εδωσες για να περασει κτεο το ριμαδι?Χάρος σκετος... :trelgel:
--- End quote ---
50euros ο ελεγχος αν θυμαμαι...
haris_nc:
--- Quote from: Basilmx5 on May 18, 2010, 06:22:55 PM ---
--- Quote from: haris_nc on May 18, 2010, 12:54:27 PM ---Ποσα εδωσες για να περασει κτεο το ριμαδι?Χάρος σκετος... :trelgel:
--- End quote ---
50euros ο ελεγχος αν θυμαμαι...
--- End quote ---
Eννοω το λαδι.....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version