!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
mx5mk1:
--- Quote from: option-D on September 08, 2009, 10:02:54 AM ---Μωρέ, το ξέρω.. Απλά λέω μπας και το αποφύγω.. Ξέρεις πόσο έχει φτάσει το λίτρο...;
--- End quote ---
Θα ρωτήσω επειδή ο πατέρας της κοπέλας μου αγοράζει καλό κάθε χρόνο.
option-D:
Βασίλη, τα φιμέ μπήκαν πριν το καλοκαίρι..
Απλά λεω (και καλά) οτι μήπως θα έπρεπε να περιμένω να τα βάλω μετά το ΚΤΕΟ, γιατι ήξερα απο τότε οτι έχω να το περάσω το Σεπτέμβρη..
VasmaV:
ΟΚ δεν το κατάλαβα. Έχεις αυτό το περιβόητο στίκερ ή κάποιο πιστοποιητικό που δίνουν πλεόν για τα φιμέ;
Αν ναι λογικά δεν έχεις πρόβλημα.
εδιτ
παίδες με το μαλακό οι σαλάτες...δεν ξέρουμε ποιος διαβάζει και please μην γράψει κανείς τιμή στο public, με pm ;)
option-D:
Ασφαλώς κι έχω.. Κι αυτοκόλλητο και χαρτί.. Μόνο που τα mx5 έχουν μόνο "μπροστά" τζάμια (οδηγού - συνοδηγου), στα οποία απαγορεύεται το φιμέ οποιασδήποτε σκουρότητας πλην του διάφανου.. Γι αυτό ανέφερα top down και τζάμια down.. Σαν tip για να μην ασχοληθούν και πολύ..
mx5mk1:
--- Quote from: VasmaV on September 08, 2009, 10:09:57 AM ---ΟΚ δεν το κατάλαβα. Έχεις αυτό το περιβόητο στίκερ ή κάποιο πιστοποιητικό που δίνουν πλεόν για τα φιμέ;
Αν ναι λογικά δεν έχεις πρόβλημα.
εδιτ
παίδες με το μαλακό οι σαλάτες...δεν ξέρουμε ποιος διαβάζει και please μην γράψει κανείς τιμή στο public, με pm ;)
--- End quote ---
έγινε! :angel: πμ
:good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version