!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
VasmaV:
δεν νομίζω ρε συ μάνο να μην τα κοιτάξουν, αλλά οκ μπορεί να κάνω και λάθος
ioannis:
Μανο, την προηγουμενη φορα που ειχε περασει κτεο το "ρημαδι"... ειχα πληρωσει 5ευρω για επανελεγχο στα λαστιχα..καταλαβαινεις και αν δεν κανω λαθος μου την ειχα πει για την κορνα που δεν δουλευε :llol: και οτι ειχε υπερβολικες τιμες ευθυγραμμισης :moutza:
για το 4ο δεν παιζει να σου πουν κατι...
για το 3ο αρκει να ειναι ολα στην θεση τους...
option-D:
Ωχ, ναι.. Έχουμε και την κόρνα.. :zalistika:
Μάλλον είναι επειδή ΔΕΝ την έχουμε.. Τέσπα..
Τον κατάλαβα τον τρόπο, δυστυχώς.. :(
option-D:
Λοιπόν, βρήκα τί χρειάζεται να προσέξουμε πριν το ΚΤΕΟ..
"Για την αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας θα σας προτείναμε να ελέγξετε ότι όλα τα φώτα, φλας κ.λ.π λειτουργούν κανονικά. Επίσης, θα πρέπει να φροντίσετε το όχημα να είναι πλυμένο καθώς και o εξοπλισμός του να συμπεριλαμβάνει τρίγωνο, πυροσβεστήρα, ρεζέρβα και φαρμακείο."
Διαδικασία
"ΣΤΑΔΙΟ 1
Οπτικός έλεγχος του οχήματος καθώς και του εξοπλισμού του.
ΣΤΑΔΙΟ 2
- Μέτρηση ρύπων
- Ανάλυση καυσαερίων βενζίνης
- Μέτρηση θολερότητας πετρελαίου
ΣΤΑΔΙΟ 3
- Συγκλισιομέτρηση
- Ζύγιση /Αναρτησιομέτρηση
- Μέτρηση απόδοσης φρένων
- Φωτομέτρηση
ΣΤΑΔΙΟ 4
- Έλεγχος τζόγων
- Οπτικός έλεγχος στο κάτω μέρος του οχήματος
Η όλη διαδικασία του τεχνικού ελέγχου διαρκεί περίπου 30’, τ’ αποτελέσματα αποστέλλονται στο ΥΜΕ μέσω του διαδικτύου, ενώ παράλληλα εκτυπώνονται στο Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου κι ενημερώνεται ο πελάτης απ’ ευθείας από τον τεχνικό που διενήργησε τον έλεγχο για την πραγματική κατάσταση του αυτοκινήτου του."
Τα στοιχεία αυτά αντιγράφηκαν απο το site της ΚΤΕΟ Ελλάς..
Theo:
Ωραιος Μανο γιατι νομιζω και εγω φετος θα περασω απο ΚΤΕΟ και καλο ειναι να ξερουμε τι μας γινεται...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version