!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
harisport:
Απο οσο ξερω, στο ΚΤΕΟ δεν μετρανε ηχο εξατμισης αλλα μονο καυσαερια.
luigid:
--- Quote from: harisport on May 12, 2020, 04:39:45 PM ---Απο οσο ξερω, στο ΚΤΕΟ δεν μετρανε ηχο εξατμισης αλλα μονο καυσαερια.
--- End quote ---
Μια χαρα μετρανε.
philosopher:
Επέστρεψα που λέτε μόλις από ΚΤΕΟ ίσως η πρώτη περίεργη εμπειρία μου με τη σχετική υπηρεσία.
Έπεσα στο περίεργο υπάλληλο, έριχνε όλη την ώρα ξερές λες και ξέρω γω τι... και είχε και ένα περίεργο ύφος δε μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς αλλά κατάλαβα αργότερα.
Επιστρέφει λοιπόν και μου λέει:
-Το αμάξι φοράει κλουβί, είναι παράνομο για χρήση δρόμου, τα λάστιχα απαγορεύονται για χρήση δρόμου, κάνει φοβερά πολύ θόρυβο και δε περνάει από καυσαέρια (με ένα πολύ αυτάρεσκο ύφος και ένα περίεργο γελάκι >:a )
-Μια ερώτηση θα σου κάνω, πέρυσι το ίδιο ακριβώς αμάξι το βρήκες μια χαρά, φέτος τι έγινε ?
-Μισό λεπτό θα πρέπει να μιλήσεις με το προϊστάμενο. Α και το αμάξι δε πέρασε ποτέ ΚΤΕΟ ξανά από εδώ.
(πάω στο αμάξι και φέρνω τις τρεις τελευταίες αποδείξεις από το ΚΤΕΟ τους και περιμένω τον προϊστάμενο)
Έρχεται που λέτε ο προϊστάμενος:
-Το αμάξι κάνει πολύ φασαρία, κλουβί, λάστιχα καυσαέρια (ίδιο ποίημα).
-Με συγχωρείτε το αμάξι φοράει roll-cage και όχι κλουβί, είναι πίσω από τους επιβάτες και όχι πάνω ή μπροστά τους. Τα λάστιχα είναι UHP και προβλέπονται για χρήση δρόμου, για το θόρυβο έχετε δίκιο αν και δε καταλαβαίνω γιατί ενοχλεί φέτος και όχι τα τελευταία τρία χρόνια? Για τα καυσαέρια θα το ελέγξω γιατί έχω κανονικά λειτουργικό καταλύτη και δε θα έπρεπε να βλέπεται κάτι περίεργο.
(Βλέπει τους φακέλους εντωμεταξύ στο χέρι από τις προηγούμενες χρονιές) Βγάζει ένα περίεργο λογύρδιο περί ευθύνης κτλπ μου λέει είμαστε εντάξει και έφυγα :llol: :yawn:
Highlights: Πέρασε φορτηγό χωρίς λάστιχα αναρτήσεις με τη μισή καρότσα σάπια, κόντεψε να σκορπίσει στον έλεγχο αναρτήσεων, πέρασε Fiat Panda πουστον έλεγχο αναρτήσεων κάτι μεταλλικό έπεσε από το πάτωμα εννοείται χωρίς λάστιχα σε τραγική κατάσταση αλλά το δικό μου δε πέρναγε... :tanevramou:
topetwrx:
Θα ξύπνησαν στραβά φαίνεται!! Μήπως ήθελαν το λαδωματάκι τους;
iliasfyntanidis:
Μου έχει συμβεί αυτό με το roll bar.Το γυαλιστερό της style bar της Mazda περνάει και κάνει και καλή εντύπωση(όλα νίκελ) στον τεχνικό, το roll bar όχι. Ένα παιδάκι θα το έβρισκε ενδιαφέρον.
Τα semi λάστιχα παρόλο που έχουν DOT τα βλέπουν με μισό μάτι.
Τείνω να πιστέψω ότι οι περισσότεροι στα ΚΤΕΟ είναι άσχετοι με το κομμάτι του αυτοκινήτου,όσον αφορά του τι προβλέπεται και τι όχι.Είναι η στιγμή που θέλεις να του πεις την ξέρεις την δουλειά ή θα στην μάθω εγώ.
Και στην δίπλα ράμπα περνάει ο χάρος, όλα ΟΚ.....
Εν κατακλείδι ότι γινόταν στα δημόσια ΚΤΕΟ γίνεται και στα ιδιωτικά. Λάδι, ασχετοσύνη κλπ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version