!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
philosopher:
--- Quote from: matt21 on May 12, 2020, 09:29:57 AM ---Ξέθαμα τοπικ τριετίας. Έχει κανείς να προτείνει κάποιο εχμ χαλαρό ΚΤΕΟ εντός Αττικής;
Πιο πολύ με ανησυχούν το swap (αν και δεν νομίζω να καταλάβει κανείς τον vvt από το καπάκι, και αν το καταλάβει δικός μας είναι) και ίσως ο θόρυβος από την 60άρα. Λογικά με 200ρη καταλύτη δεν θα έχω θέμα και με το ρολμπαρ δεν ασχολούνται καν.
--- End quote ---
Πήγαινε στο δακτυλίδι στο Μαρούσι, έχει ένα ΚΤΕΟ ακριβώς πάνω στο κόμβο, από τα πιο χαλαρά του λεκανοπεδίου.
pkagiantas:
--- Quote from: philosopher on May 12, 2020, 09:39:08 AM ---
--- Quote from: matt21 on May 12, 2020, 09:29:57 AM ---Ξέθαμα τοπικ τριετίας. Έχει κανείς να προτείνει κάποιο εχμ χαλαρό ΚΤΕΟ εντός Αττικής;
Πιο πολύ με ανησυχούν το swap (αν και δεν νομίζω να καταλάβει κανείς τον vvt από το καπάκι, και αν το καταλάβει δικός μας είναι) και ίσως ο θόρυβος από την 60άρα. Λογικά με 200ρη καταλύτη δεν θα έχω θέμα και με το ρολμπαρ δεν ασχολούνται καν.
--- End quote ---
Πήγαινε στο δακτυλίδι στο Μαρούσι, έχει ένα ΚΤΕΟ ακριβώς πάνω στο κόμβο, από τα πιο χαλαρά του λεκανοπεδίου.
--- End quote ---
έχω περάσει εκεί αμάξι 300+ άλογα χωρίς εξάτμιση μόνο downpipe
και 2χρονο κτμ που για καυσαέρια φύσαγε με το στόμα στον αναλυτή ο τύπος :llol: :llol:
κυριολεκτικά στα παπάρια τους αν σε στείλει γνωστός
philosopher:
--- Quote from: pkagiantas on May 12, 2020, 11:01:36 AM ---έχω περάσει εκεί αμάξι 300+ άλογα χωρίς εξάτμιση μόνο downpipe
και 2χρονο κτμ που για καυσαέρια φύσαγε με το στόμα στον αναλυτή ο τύπος :llol: :llol:
κυριολεκτικά στα παπάρια τους αν σε στείλει γνωστός
--- End quote ---
Και να μη σε στείλει γνωστός, η αντιμετώπιση είναι ακριβώς η ίδια 8)
iliasfyntanidis:
Τέτοια θέλω να ακούω.
philosopher:
--- Quote from: iliasfyntanidis on May 12, 2020, 01:09:30 PM ---Τέτοια θέλω να ακούω.
--- End quote ---
Ναι ρε πήγα το δικό μου σε φάση, RB Header, 63άρα μεσαία σωλήνα μόνο με καταλύτη (χωρίς καζανάκι) και GW race και δεν έδωσαν καν σημασία. Πρέπει να ακουγόμουν τετράγωνα με αυτό το σετάπ. Επίσης φεύγοντας, μου είπαν και μπράβο για την εξαιρετική συνολική κατάσταση του αυτοκινήτου :llol: :hello:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version