!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
iliasfyntanidis:
Στην Καβάλας στο auteco.Μύγες βαράνε από ότι κατάλαβα.Μου έστειλαν μήνυμα,επιστολή και με πήραν εχθές τηλέφωνο για ραντεβού....Δύσκολα κόβουν αυτοκινήτο.....Πρέπει να έχει ρύπους F16
Vidias:
50 ευρω???
τοσο πληρωσα περυσι η κανα 40αρι,δεν θυμαμαι...
ηλια,γιατι τοσους ρυπους,θυμισε μου???
κωστα,μετρανε και ευθυγραμμιση,η απο την συγκλιση το καταλαβε???
iliasfyntanidis:
Στο 50άρικο ήταν και η κάρτα καυσαερίων.Υπάρχει και μία εκπτωση του χρόνου στην νέα κάρτα που θα βγάλω αν πάω στο ίδιο ΚΤΕΟ ξανά(Κάρτα καυσαερίων κάθε χρόνο)
Οι ρύποι προφανώς είναι ανεβασμένοι λόγω κουρασμένου καταλύτη-Rotrex.Δεν κόπηκα αλλά του χρόνου ίσως να μην περνάει.Πάμε για magnaflow λοιπόν.
Ευθυγράμμιση δεν μου μέτρησαν εμένα.Η τουλάχιστον δεν είδα κάτι τέτοιο από την αναμονή.
Προσωπική εκτίμηση ότι από ΚΤΕΟ σε ΚΤΕΟ μπορεί κανείς να δει αποκλίσεις σε ρύπους,φρένα,ανάρτηση,τζόγους.
Vidias:
λογικο να ειναι η τιμη μεσα στην καρτα.οπως και σωστη η εκπτωση αν ξαναπας... :exaclty:
νομιζα οτι ειχες αλλαξει καταλυτη με τον rotrex πανω...
δυσκολα μετρα ευθυγραμιση.θελει μηχανημα και απαιτει αρκετο χρονο.μαλλον το βλεπουν στην συγκλιση.
αναλογα.ποσο αυστηρος ειναι ο ελεγκτης,και ποσο ταλαιπωρημενα μηχανηματα εχουν.
παντως σε ενα αμαξι σε καλη κατασταση (οπως το δικο σου) πανω-κατω τα ιδια θα βρουν... :exaclty:
saldale:
Το αμάξι μου είναι Μαίος του 2009.
Μπορώ να περάσω ΚΤΕΟ τώρα τον Απρίλιο ή πρέπει να περιμένω υποχρεωτικά το +/- 1 εβδομάδα απο την ημερομηνία έκδοσης της άδειας?
Επίσης τι λέτε? Να βάλω πάνω το μαμά τελικό πριν περάσω? :-\
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version