!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

<< < (40/75) > >>

tsekos86:
Δηλαδη ποσο ειναι μια λογικη τιμη? τα 5 euro ουσιαστικα ειναι η διαφορα?

VasmaV:
εγω πάντως είχα δώσει 50 πέρυσι, χωρίς πρόστιμο

Konstantinos:
Όχι διαφορά, από όσα καταλαβαίνω είναι 50Ε για το παράβολο ώστε να περάσεις ΚΤΕΟ συν τα 55 του εκπρόθεσμου ελέγχου, δηλαδή 105 σύνολο

iliasfyntanidis:
Σήμερα πέρασα το αμάξι ΚΤΕΟ.Μου έγινε παρατήρηση για το roll bar.Εξήγησα αστον τεχνικό βέβαια ότι το αυτοκίνητο έχρχεται από την αντιπροσωπεία με style bar σαν extra και ότι αυτό είναι 1000 φορές πιο επικίνδυνο από το roll bar.Πιάνει σε 2 σημεία και ότι σε περίπτωση ανατροπής μπορεί να έρθει μπροστά,προς τα προσκέφαλα...Μου λέει αυτό δεν ανασηκώνεται κατά την ανατροπή(Το style bar)?Στην αρχή μου είπε''Καλά η αστυνομία δεν σου λέει τίποτα για το cage?''
Στην τελική έκθεση έγραψε έναν κωδικό τον οποίο δεν θυμάμαι τώρα και δεν αποτελεί λόγο για να ''κοπεί'' το αμάξι όπως μου είπε αλλά έχετε το νου σας εάν σας κάνουν κάποια παρατήρηση.
Του εξήγησα ότι είναι αρκετά ασφαλές σε σχέση με το style bar και το κατάλαβε αλλά ήταν αργά...
Κατά τα άλλα άψογες τιμές στο φρενόμετρο και οριακά στα καυσαέρια.
Για την ανάρτηση την οποία την είχα μαλακώσει στα 5 κλικ μπροστά και 3 πίσω από τα 16 συνολικά οι τιμές ήταν αρκετά καλές 80% περίπου,αλλά μου είπε το αυτονότητο και αυτό που περίμενα να ακούσω...
Το μηχάνημα είναι φτιαγμένο για να μετρά εργοστασιακά αμορτισέρ δρόμου και όχι αναρτήσεις με 7-5 κ.ο.κ κιλά ελατήρια.Έχουν έρθει Porsche με τιμές πολύ χειρότερες από αυτές.
Αυτά και 50 ευρώ.

Konstantinos:
Ηλια σε ποιο πηγες?
Εγω το περασα τη περασμενη εβδομαδα στον ηνιοχο και ενω τη προηγουμενη φορα με ιδιο setup στο ιδιο κτεο ειχα περασει κυριος, ο νεος επιβλεπων μηχανικος μου εκανε τη ζωη δυσκολη για την εξατμιση και για την ευθυγραμμιση που ειχε πολυ "επιθετικες" οπως ειπε τιμες...παραλιγο δε να με κοψει λογω αυτης.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version