!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

<< < (31/75) > >>

spoumi:
κάθε δύο χρόνια.

Ξάδελφος:
Καθομαστε και γραφουμε ποστ και ποστ και ποστ.
Αφου η νεοελληνικη τακτικη ειναι αλανθαστη...
Δεν περνα ΚΤΕΟ??? Ψιλοπραγματα,λαδωνουμε και περναμε,δε βαριεσαι αδερφε,λεφτα να χουμε να λαδωνουμε να βγαινουνε τα γουστα μας και ας καει το συμπαν.

dimsabas:
Πέρναγα έξω από το ασφαλιστικό γραφείο και μπήκα να ρωτήσω επί του θέματος. Όντως είχε γίνει ντόρος πριν κάνα χρόνο, αλλά δεν υπήρξε καμία περαιτέρω ενημέρωση. Τώρα, να το έχουν αποσιωπήσει στους ασφαλιστικούς πράκτορες και να ισχύει στα μουλωχτά; :????:

Ξάδελφος:
Με εχεις βαλει στην πριζα.Θα παρω αυριο την ασφαλιστρια μου να ρωτησω.

kacey:
Ετυχε κ αφου εγραψα το τελευταιο μου ποστ, να περασει ο ασφαλιστης μου απο το μαγαζι.Ειπε:

Η ασφαλιστικη το πρωτο πραγμα που θα ζητησει σε καθε περιπτωση που αποζημιωνει, ειναι το χαρτι του ΚΤΕΟ, ΔΕΝ αποζημιωνει αν δεν το εχεις περασει, κ δεν δικαιωνεσαι με τιποτα γιατι ειναι καλυμμενοι απο το νομο.

Απο κει κ περα, πηγα σημερα σε ΙΚΤΕΟ, τελειωσα σε 20 λεπτα. Ερχεται ο τεχνικος με το χαρτι κ :

Τεχνικος: Καλα, τι κανεις στο αυτοκινητο?
Kacey: (κοκκαλο εγω) Τι εννοεις, το αυτοκινητο πρεπει να ειναι αψογο.
Τεχνικος: Μα αυτο εννοω, ειναι καινουριο. Σαν να το πηρες απο τη Mazda απεναντι κ να το εφερες για ΚΤΕΟ.
Kacey: Ελα ρε μαστορα, κ νομιζα οτι κατι ειχε κ τρελαθηκα...
Τεχνικος: Τι να εχει, λιγα αυτοκινητα βλεπω σε τετοια κατασταση.
Kacey: Ωραια, πες μου ποσο ζυγιζεις να δω τι βαρος εχει το αμαξι.

Καπου εκει καταλαβε οτι εχει μπλεξει με αρρωστακι κ το ληξαμε  :yeah:

Λοιπον, στο θεμα βαρους: με 70κ οδηγο, τεποζιτο στα 5/6, ενα μπουφαν κ δυο πυροσβεστηρες (ο ενας ο καλος κ ο αλλος ο "περναω το ΚΤΕΟ"), ειμαστε στα 1190 κιλα, οποτε πες 1120 κιλα γεματο υγρα αλλα χωρις οδηγο.

Αναλογιες (με τον οδηγο)

610,6κ εμπρος
580κ πισω
αναλογια 51,28% εμπρος με 48,72% πισω

ΕΑ 325,17 ή 27,31%
ΕΔ 285,42 ή 23,97%
ΠΑ 294,59 ή 24.75%
ΠΔ 285,42 ή 23,97%

Μιλαμε για απολυτως εργοστασιακο 1.8 mid.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version