!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

<< < (30/75) > >>

Liakos:
Λογω χρονου δεν μπορεσα να διαβασω κατα λεξη τα τελευταια posts, αλλα νομιζω εχω πιασει το νοημα της ολης συζητησης.

Απορια. Αν καποιος εχει στην κατοχη του ενα αυτοκινητο, κλειδωμενο στο γκαραζ κ δεν το κινει. Για συναισθηματικους, συλλεκτικους, οικονομικους κ παει λεγοντας λογους που δε μας αφορουν. Το αυτοκινητο αυτο ειναι περιουσια του κ κρινει οτι γιαυτον ειναι σοφο να το ασφαλισει. ΚΤΕΟ ομως δεν εχει γτ το αυτοκινητο δεν κυκλοφορει κ αρα δε χρειαζεται. Δεν μπορει να το ασφαλισει? :????:

Konstantinos:
Πολύ εύστοχη ερώτηση :good:

Liakos:
Γιατι λοιπον να ζητησει ΚΤΕΟ η ασφαλιστικη? Δε λεω οτι οι ασφαλιστικες ειναι αγιες. Φυσικα κ δεν ειναι. Αλλα να κοιταμε πρωτα να εχουμε τη φωλια μας καθαρη πριν προσπαθησουμε να αποδωσουμε ευθυνες σε αλλους.  ;) Φτανει αυτη η κουτοπονηρια του Ελληνα. Μας εφερε εδω που μας εφερε, γιατι να τη διαιωνιζουμε? Ποσο μαλλον οταν ειμαστε νεοι κ εχουμε φρεσκα υποτειθεται μυαλα κ αντιληψεις.  ::-

Kacey, το προστιμο που πληρωσα ηταν γυρω στο 50αρι ομως δεν ημουν εκπροθεσμος μονο για μια βδομαδα αλλα για αρκετα περισσοτερο, απο καθαρη βλακεια κ ανευθυνοτητα. :moutza: :punish: Μην το αμελησεις. ;) Κ αν το θυμηθεις, γραψε κ το βαρος του στο αντιστοιχο θεμα. ;)

kacey:
α) το ασφαλιζεις γιατι η ασφαλιστικη θα "ξεχασει" να σου ζητησει το ΚΤΕΟ, αλλα εισαι ανασφαλιστος οταν θα εχει νοημα, δηλαδη οταν χρειαστεις αποζημιωση.

β) 17,5ε προστιμο γιατι ειμαι περαν της εβδομαδας αλλα εντος του μηνα, μετα παει περισσοτερο. Μου το ειπαν χτες, θα το επιβεβαιωσω κ σημερα. Φευγω αυτη τη στιγμη για το ΚΤΕΟ, θα δω κ το βαρος.

VasmaV:
ακριβώς όπως τα πες, αν δεν έχεις κτεο και γίνει ατύχημα η ασφαλιστική σου μπορεί να μην πληρώσει τπτ...δεν είναι να το αφήνουμε παιδιά, ειδικά τώρα με τα ιδιωτικά, 20 λεπτά υπόθεση είναι

επίσης ξέρει κανείς μετά την πρώτη φορά πότε πρέπει να ξαναπεράσουμε;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version