!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες Φωτογραφίες #10

<< < (179/233) > >>

mx5christopher:

--- Quote from: Skyggedans on December 14, 2016, 11:10:09 PM ---
--- Quote from: mx5christopher on December 14, 2016, 10:04:24 PM ---
Θελει πολλές μέρες όμως, εγώ πήγα μόνο για 2 βδομαδες και δυστυχώς την είδα μέσα από τον φακό της μηχανής μου. Θέλει πάνω από ένα μήνα η  Ινδια για τη "νιώσεις"

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

--- End quote ---

Την πάλεψες με το νερό, το φαγητό και κυρίως, τη γαστρεντερίτιδα;
 Ακύρωσα το ταξίδι στο Νέο Δελχί για γάμο ενός συμφοιτητή τελευταία στιγμή λόγω ασθένειας και μου φαίνεται θα το μετανιώνω για μια ζωή  :(

--- End quote ---
Νερο μπουκαλακι, φαΐ ξενοδοχείο και είσαι Jet! Ούτε εμβόλια ούτε τίποτα. Εγώ γύρισα και λίγο, περασα απο Νεο Δελχί 2 μερες. Γενικά αν προσέχεις που και τι τρως τη γλυτώνεις πολύ εύκολα.
Γιατί μια ζωή; θα το μετανιώνεις μέχρι να μαζέψεις τα λεφτά και να βρεις τον χρόνο...

Θελει πολλές μέρες όμως, εγώ πήγα μόνο για 2 βδομαδες και δυστυχώς την είδα μέσα από τον φακό της μηχανής μου. Θέλει πάνω από ένα μήνα η  Ινδια για τη "νιώσεις"

--- End quote ---

Ακύρωσα το ταξίδι στο Νέο Δελχί για γάμο ενός συμφοιτητή τελευταία στιγμή λόγω ασθένειας και μου φαίνεται θα το μετανιώνω για μια ζωή  :(

--- End quote ---

mx5christopher:

--- End quote ---

--- End quote ---
Όταν με το καλο, στειλε μου να σου πω που αξίζει να πας. Με τα τουριστικά μόνο ναούς και στουπες θα δεις, και η ουσια δεν είναι εκεί ;)

philosopher:
Δηλώνω απλά ερωτευμένος:

selito:
άντε ακόμα το σκέφτεσαι??  :excited: :excited: :excited:

kostas_jp120:
Υπάρχει ακόμα το παλιό μου roll bar :)

Sent from my F8331 using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page