!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες Φωτογραφίες #10
mx5christopher:
--- Quote from: jSkyline on December 14, 2016, 10:02:43 PM ---Πολύ ωραία φώτο και κυρίως σε ζηλεύω για το ταξίδι!
--- End quote ---
Αλήθεια, φρόντισε να πας. Το λέω σε όλους. Ταξίδι ζωής.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
mx5christopher:
--- Quote from: mx5christopher on December 14, 2016, 10:03:17 PM ---
--- Quote from: jSkyline on December 14, 2016, 10:02:43 PM ---Πολύ ωραία φώτο και κυρίως σε ζηλεύω για το ταξίδι!
--- End quote ---
Αλήθεια, φρόντισε να πας. Το λέω σε όλους. Ταξίδι ζωής.
--- End quote ---
Θελει πολλές μέρες όμως, εγώ πήγα μόνο για 2 βδομαδες και δυστυχώς την είδα μέσα από τον φακό της μηχανής μου. Θέλει πάνω από ένα μήνα η Ινδια για τη "νιώσεις"
iliasfyntanidis:
--- Quote from: mx5christopher on December 14, 2016, 09:55:42 PM --- απο το ταξίδι που εκανα στην Ινδία το Πάσχα.
Ασχολούμαι γενικά, μαρεσει :)
--- End quote ---
Απο το χθεσινό καθημερινό δρομολόγιο για την δουλειά.Διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως.
mx5christopher:
--- Quote from: iliasfyntanidis on December 14, 2016, 10:24:52 PM ---
--- Quote from: mx5christopher on December 14, 2016, 09:55:42 PM --- απο το ταξίδι που εκανα στην Ινδία το Πάσχα.
Ασχολούμαι γενικά, μαρεσει :)
--- End quote ---
Απο το χθεσινό καθημερινό δρομολόγιο για την δουλειά.Διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως.
--- End quote ---
Θεουλης.
Skyggedans:
--- Quote from: mx5christopher on December 14, 2016, 10:04:24 PM ---
Θελει πολλές μέρες όμως, εγώ πήγα μόνο για 2 βδομαδες και δυστυχώς την είδα μέσα από τον φακό της μηχανής μου. Θέλει πάνω από ένα μήνα η Ινδια για τη "νιώσεις"
--- End quote ---
Την πάλεψες με το νερό, το φαγητό και κυρίως, τη γαστρεντερίτιδα;
Ακύρωσα το ταξίδι στο Νέο Δελχί για γάμο ενός συμφοιτητή τελευταία στιγμή λόγω ασθένειας και μου φαίνεται θα το μετανιώνω για μια ζωή :(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version