!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες Φωτογραφίες #10

<< < (219/233) > >>

mx5silver:
και εγω αυτό θα ελεγα. όταν ακους rocket bunny ξερεις ακριβως  τι περιμενεις να δεις ;)

σιγουρα θα βγουν και αλλα βοδυκιτ για να καλυψουν και τα υπολοιπα γουστα :good:

topetwrx:
Δυστυχώς η νέα SUPRA αντικειμενικά είναι ένα άσχημο αυτοκίνητο σε όλες του τις μορφές και ακόμη χειρότερα θυμίζει πολύ Αμερικανιά και DODGE VIPER, που επίσης ήταν το ίδιο άσχημο! Για την συνεργασία με την BMW δεν θα σχολιάσω! Άντε να δούμε και ένα αντίστοιχο νέο GT-R με μηχανικά μέρη κάποιου άλλου και μετά να πάμε να πηδηχτούμε από το παράθυρο!

steve:

--- Quote from: topetwrx on June 07, 2019, 07:27:07 AM ---Δυστυχώς η νέα SUPRA αντικειμενικά είναι ένα άσχημο αυτοκίνητο σε όλες του τις μορφές και ακόμη χειρότερα θυμίζει πολύ Αμερικανιά και DODGE VIPER, που επίσης ήταν το ίδιο άσχημο! Για την συνεργασία με την BMW δεν θα σχολιάσω! Άντε να δούμε και ένα αντίστοιχο νέο GT-R με μηχανικά μέρη κάποιου άλλου και μετά να πάμε να πηδηχτούμε από το παράθυρο!

--- End quote ---
Θα μου επιτρέψεις, σε θέματα αισθητικής δεν υπάρχει αντικειμενικά παρά μόνο υποκειμενικά. Όσον αφορά αμερικάνικα muscle cars, έχουν και αυτά τη γοητεία τους... και ούτε βλέπω τη συνεργασία με την BMW αρνητικά, αφενός γιατί ξέρουμε αν έχει σπορ γονίδια ή όχι η BMW (και τι αμαξάρες κατά καιρούς έχει βγάλει) και αφετέρου γιατί αν δεν συνεργαζότανε απλά δε θα έβγαινε νέο supra...

philosopher:
Εγώ μόνο και μόνο επειδή θυμίζει ένα από τα πιο αγαπημένα μου σχήματα στην αυτοκίνηση μαρέσει πολύ!

ΥΓ: εννοείται το BMW μαρέσει πιο πολύ  :giveheart: :giveheart:

steve:
και το bmw το βρίσκεις πια και σε φοβερή τιμή...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version