!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες Φωτογραφίες #10
philosopher:
--- Quote from: steve on June 07, 2019, 09:32:45 AM ---και το bmw το βρίσκεις πια και σε φοβερή τιμή...
--- End quote ---
Για μια στιγμή πίστευα πως τρόλαρες γιατί τα //Μ έχουν πάρει τρελή ανιούσα αλλά τα τρίλιτρα είναι σε τρομακτικά καλή τιμή (εκτός από κάτι μονόκερους που είδα).
Να κάνω καμιά απόπειρα μιας που καλοκαίριασε :-\
Alex:
Το μελανό σημείο της νέας σούπρα είναι ο μεγάλος εμπρός πρόβολος και η γιαπωνέζικη αισθητική στα φανάρια, ανφας.
Κατά τάλλα, την βρίσκω τρομερή!
Sent from my Nokia 3310
topetwrx:
--- Quote from: steve on June 07, 2019, 08:57:38 AM ---
Θα μου επιτρέψεις, σε θέματα αισθητικής δεν υπάρχει αντικειμενικά παρά μόνο υποκειμενικά. Όσον αφορά αμερικάνικα muscle cars, έχουν και αυτά τη γοητεία τους... και ούτε βλέπω τη συνεργασία με την BMW αρνητικά, αφενός γιατί ξέρουμε αν έχει σπορ γονίδια ή όχι η BMW (και τι αμαξάρες κατά καιρούς έχει βγάλει) και αφετέρου γιατί αν δεν συνεργαζότανε απλά δε θα έβγαινε νέο supra...
--- End quote ---
Συμφωνώ ότι όλα είναι υποκειμενικά, αλλά αντικειμενικά είναι άσχημο αυτοκίνητο! :angel: Πως να το κάνουμε; Και για να το διακωμωδήσουμε λίγο, αντικειμενικά οι περισσότεροι θα προτιμούσαν την Μόνικα Μπελούτσι από την Πενέλοπε Κρουζ!! Υποκειμενικά όμως;;; :D
Φυσικά και είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο, φυσικά και η BMW, που την έχω και αδυναμία, βγάζει αυτοκινητάρες, ΑΛΛΑ ήθελα κάτι σε γνήσιο ΤΟΥΟΤΑ όπως πολύ ξέρουν να κάνουν! Μου κάνει εντύπωση πως μια ολόκληρη ΤΟΥΟΤΑ δίστασε με το κόστος εξέλιξης ενός εξολοκλήρου δικού της αυτοκινήτου! Αυτό με χαλά και να έχεις και τον κάθε BMWάκια να σου την μπαίνει ότι στην ουσία είναι BMW, από το σαλόνι έως τα μηχανικά μέρη, όσο και αν έβαλε το χέρι της η ΤΟΥΟΤΑ να διαφοροποιηθεί το στήσιμο, κάτι που από ότι λένε το κατάφερε εξαιρετικά!
harisport:
Ειναι καθαρα υποκειμενικο. Εμενα κατι με χαλαει στη μουρη, στο προφυλακτηρα, αλλα απο πισω και το πλαι το θεωρω ομορφο. Απο την αλλη, δεν με τρελαινει το Ζ4 1ης γενιας γενικα, και το coupe, και πιθανοτατα Μ Ζ4, που ανεβηκε παραπανω, το θεωρω ασχημο. Ειναι υποκειμενικο. Φιλος μου πριν παρω το nc μου ελεγε οτι το αμαξι ειναι σαν να βγηκε απο ατυχημα και πηρταν μια βαρκα, κολλησαν 2 οβαλ φαναρια μπρος πισω, τους βγηκε στενο και εβαλαν fender flares. :llol: :llol: :llol: Τωρα τι να πεις...
jSkyline:
Και αντικειμενικά δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη!
πχ Για εμένα το Ζ4Μ Coupe είναι απο τα λίγα όμορφα BMW, ενώ το Ε46 που αρέσει στους περισσότερους το θεωρώ ξερατό, ενώ όλα τα Supra μου φαίνονται άσχημα! Ακόμα και το παλιό! Απο τα GT-R, το R33 που οι περισσότεροι έχουν σε εκτίμηση το θεωρώ με διαφορά το ασχημότερο! Το τι αρέσει στον καθένα είναι ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ! Το αν εχει γούστο ομως κάποιος είναι πάντα αντικειμενικό, γιατί ολοί μπορεί να θεωρήσουν κάτι όμορφο, είτε απο λάθος, είτε επειδή είναι κάτι διαφορετικό! Αν όμως κάποιος διαλέγει συνεχώς άσχημα η κιτς αντικείμενα είναι αντικειμενικά κακόγουστος!
Υπάρχει όμως και το Multipla! Αυτό είναι σκατά και είναι αντικειμενικό!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version