!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Plasti Dip Group buy
Konstantinos:
Για βάψιμο ζαντων απαιτούνται 4?
Tapatalk
Gas21:
Οποτε Γιωργο η τιμη που ειπες ειναι μονο για απλα χρωματα μαυρο-ασπρο κλπ;
option-D:
Το βλέπω πολύ ελλιπές σε στοιχεία για GB, δεν ξέρω κατά πόσο θα πάει καλά :oops:
1. Selito (+φίλος του Α) - 9 spray
2. option-D - 2 cans (1 x camo brown + 1 x smoke)
selito:
--- Quote from: Konstantinos on January 20, 2015, 11:33:03 PM ---Για βάψιμο ζαντων απαιτούνται 4?
--- End quote ---
Κωνέ με 3 spray βγαίνουν οριακά 4 χέρια (απ'ότι έχω διαβάσει δεν έχω προσωπική εμπειρία..) άρα φαντάζομαι με τα 4 θα είσαι κομπλέ..
--- Quote from: Gas21 on January 20, 2015, 11:37:49 PM ---Οποτε Γιωργο η τιμη που ειπες ειναι μονο για απλα χρωματα μαυρο-ασπρο κλπ;
--- End quote ---
Κώστα στο τηλέφωνο που μίλησα αρχικά μου είπαν πως πρέπει τα spray να είναι της ίδιας "σειράς" αλλά μετά από "παζάρι" μου είπαν να ετοιμάσω την παραγγελία και πως κάατι θα κάνουν αν είναι ανακατεμένα, δεν ήταν εκεί κάποιος υπεύθυνος να μου δώσει το τελικό ΟΚ, θα το έχω αύριο, αλλά κατά τα 99% η προσφορά ισχύει για όλα εκτός απροόπτου :exaclty:
--- Quote from: option-D on January 20, 2015, 11:40:25 PM ---Το βλέπω πολύ ελλιπές σε στοιχεία για GB, δεν ξέρω κατά πόσο θα πάει καλά :oops:
--- End quote ---
Βλέποντας και κάνοντας αγαπητέ κύριε Μάνο μας :yeah: :good:
spoumi:
Ο Αντώνης που είχε βάψει τις δικές του νομίζω είχε ξοδέψει περισσότερα σπρέι.
Είχε χρησιμοποιήσει και ένα άλλο σπρέι πριν βάλει το χρώμα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version