!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet

Plasti Dip Group buy

<< < (3/9) > >>

selito:

--- Quote from: spoumi on January 20, 2015, 11:54:41 PM ---Ο Αντώνης που είχε βάψει τις δικές του νομίζω είχε ξοδέψει περισσότερα σπρέι.
Είχε χρησιμοποιήσει και ένα άλλο σπρέι πριν βάλει το χρώμα.

--- End quote ---

http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,5025.195.html

Ο Αντώνης χρησιμοποίησε 3 μαύρα και 2.5 enhancers

Konstantinos:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη πληροφορία.

Tapatalk

selito:
Λοιπόν, μίλησα πριν από λίγο και έχω την τελική προσφορά, 5€ κάτω σε κάθε spray, είτε είναι απλό είτε enhancer.

Δηλαδή:

* black, white, clear, red, gunmetal grey--->10€/τεμάχιο
* silver metalizer, gold metalizer, copper metalizer, violet metalizer, blue metalizer, green metalizer, red metalizer, smoke, glossifier, camo brown, camo tan, camo green, tangerine orange, flex blue, black & blue, black cherry, blue, yellow, blaze purple, blaze orange, blaze pink, blaze green, blaze yellow, blaze blue---->11€/τεμάχιο
* pearlizer, turquoise/silver(chameleon), green/blue(chameleon)--->12€/τεμάχιο
Για τα μεταφορικά ισχύει αυτό που έχω γράψει και στο πρώτο post.

Να σημειώσω πως προς το παρόν το κόκκινο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, αλλά αν κάποιος το θέλει ας το πει να το έχουμε υπόψην μας μήπως μέχρι να γίνει η παραγγελία έχει έρθει

Και επειδή πρέπει να βάλουμε και ένα χρονικό περιθώριο όπως μας είπαν οι mods για να κάνουμε σωστές δουλειές, το GP θα κλείσει σε έντεκα μέρες Κυριακή-1/2/2015 έτσι ώστε να γίνει η παραγγελία την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και να πάρει ο καθένας τα spray του στην κοπή της πίτας ή αν δεν έρθει θα το κανονίσουμε να βρεθούμε κάπου αλλού.

GENERAL:
1. Selito (+φίλος του Α) - 9 spray
2. option-D - 2 cans (1 x camo brown + 1 x smoke)
3. GENERAL 2 cans Blaze orange

spoumi:
Εγώ θα ήθελα ένα κόκκινο plastidip αλλά άμα είναι να καθυστερήσει το gb για μένα μένω εκτός.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version