!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικά περί Mx-5 > Mx-5 και Internet
Plasti Dip Group buy
selito:
Καλησπέρα παιδιά, ανοίγω ένα καινούριο post για να μην χαθεί στο Μπλα Μπλα.
Έχω μιλήσει με την plastidip-hellas και έχω αυτή την προσφορά πως αν γίνει παραγγελία άνω των 20 sprayη τιμή του καθενός θα πέσει από τα 15€ ανά τεμάχιο στα 10€. Τα μεταφορικά τους είναι 4€ για τα 6 πρώτα spray και από εκεί και πέρα 1€ για κάθε κιλό, δηλαδή περίπου 2€ ανά 5spray..
Είμαστε προς το παρόν 2 άτομα (εγώ και ο φίλος του Αχιλλέα που έχουμε μιλήσει τηλεφωνικώς) ενδιαφερόμενοι και έχουμε φτάσει τα 9 spray, όσο πιο πολλοί μαζευτούμε τόσο το καλύτερο, όποιος θέλει να μπει απλά συμπληρώνει το όνομα του και την ποσότητα που θέλει σε ένα νέο post
(αν μαζευτούμε αρκετά πολλοί ίσως καταφέρουμε να κλείσουμε ακόμα καλύτερη τιμή)
Όταν με το καλό κλείσει το group-buy θα σας σταλεί ένας λογαριασμός μέσω p.m. για να γίνει η κατάθεση των χρημάτων ή όποιον τον βολεύει βρισκόμαστε και μου τα δίνει από κοντά!
Ξεκινάμε λοιπόν :gl: :gl:
1. Selito (+φίλος του Α) - 9 spray
spoumi:
Καλό θα ήταν όπως και σε κάθε gb να μπαίνει μία ημερομηνία λήξης και αγοράς.
Όσα gb ανοίχτηκαν στο χαλαρό δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ.
selito:
Σπυρο αρχικος στοχος ειναι να συμπληρωσουμε τα 20 τεμαχια..ας πουμε πως υπαρχει ενα χρονικο περιθωριο των 15 ημερων για να γινει αυτο.
option-D:
Βασικό: Χρωματολόγιο. Μπορεί να χρειαστώ κι εγώ αλλά αν δεν ξέρω τι χρώματα υπάρχουν, δεν μπορώ να πω.
selito:
--- Quote from: option-D on January 20, 2015, 11:25:39 PM ---Βασικό: Χρωματολόγιο. Μπορεί να χρειαστώ κι εγώ αλλά αν δεν ξέρω τι χρώματα υπάρχουν, δεν μπορώ να πω.
--- End quote ---
Μπαίνεις www.plastidip-Hellas.gr και πατάς εκεί που λέει προϊόντα..έχει όλη την λίστα και με δείγματα.
Εχε υποψην σου Μάνο πως ένα spray καλύπτει περίπου 2τμ για ένα χέρι (αν δεν με απατά η μνήμη μου)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version