!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
the_george:
--- Quote from: Konstantinos on November 23, 2021, 03:42:05 PM ---Έχετε μήπως υπόψη κάποιο που να χωράει και σε (άδειο) πορτμπαγκάζ? Πολλά ζητάω, αλλά δεν εξυπηρετεί αλλιώς. Τουλάχιστον μέχρι να πάμε σε boosterάκι και να βολευόμαστε.
--- End quote ---
Εξαρτάται, με το παιδί μαζί;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oresias:
Να το θες Isofix ( που κατά τη γνώμη μου είναι άχρηστο ,ειδικά αν πάρεις κάποιο σαν τo cybex ) , να το θες και να χωράει στο πορτπαγκαζ του μχ-5 , το θεωρώ αδύνατο. Εφόσον κοιτάς προς cybex πάρε αυτό. Απλά να ξέρεις πως είναι αρκετά ψηλό ως κάθισμα. Επίσης τα καθίσματα που μχ-5 έχουν έντονη καμπυλότητα και είναι και στενά .Αν πάρεις κάθισμα με πολλά φρου φρου και αρώματα θα κάθεται στις άκρες του καθίσματος , αν είναι ψηλό μάλιστα το κάθισμα ( που συνήθως είναι τα καινούρια με τις περίεργες βάσεις , τα isofix κτλ) το παιδί θα κάθεται λες και είναι σε κάθισμα φορτηγού δεμένο , σχεδόν στο αέρα . Πάρε κάποιο μαζεμένο και ας μην είναι isofix ώστε να χωράει στο πλάτος του καθίσματος . Κοίτα τα cybex palas ή δε ξέρω τι άλλο υπάρχει τώρα γιατί εγώ τα αγόρασα πάνω από μια 5ετια πριν.
Oresias:
σίγουρα να πας με το αυτοκίνητο να το δοκιμάσεις ,δε το συζητάμε αυτό
option-D:
Από πότε το isofix είναι άχρηστο; :????:
philosopher:
--- Quote from: option-D on November 24, 2021, 09:21:59 AM ---Από πότε το isofix είναι άχρηστο; :????:
--- End quote ---
Από χτες ;)
Επίσης απο σήμερα είναι άχρηστα και τα καθισματάκια που κοιτάνε αντίθετα από τη φορά του δρόμου 8) :yeah:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version