!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
option-D:
--- Quote from: philosopher on November 24, 2021, 11:26:10 AM ---
--- Quote from: option-D on November 24, 2021, 09:21:59 AM ---Από πότε το isofix είναι άχρηστο; :????:
--- End quote ---
Από χτες ;)
Επίσης απο σήμερα είναι άχρηστα και τα καθισματάκια που κοιτάνε αντίθετα από τη φορά του δρόμου 8) :yeah:
--- End quote ---
Φαντάζομαι το "από χθες" είναι ειρωνικό, για το σχόλιο του Βασίλη. Εγώ δεν θα έπαιρνα χωρίς isofix και μια φορά που χρειάστηκε να το βάλω μόνο με τη ζώνη του αυτοκινήτου για μικρή διαδρομή με δανεικό αυτοκίνητο, είδα πόσο "σταθερό" είναι. Για τα καθίσματα που κοιτάνε μόνο μπροστά είναι αααααλλη συζήτηση. Αυτό κι αν δεν εμπιστεύομαι αλλά γίνεται αναγκαστικά.
philosopher:
--- Quote from: option-D on November 24, 2021, 12:03:25 PM ---
--- Quote from: philosopher on November 24, 2021, 11:26:10 AM ---
--- Quote from: option-D on November 24, 2021, 09:21:59 AM ---Από πότε το isofix είναι άχρηστο; :????:
--- End quote ---
Από χτες ;)
Επίσης απο σήμερα είναι άχρηστα και τα καθισματάκια που κοιτάνε αντίθετα από τη φορά του δρόμου 8) :yeah:
--- End quote ---
Φαντάζομαι το "από χθες" είναι ειρωνικό, για το σχόλιο του Βασίλη. Εγώ δεν θα έπαιρνα χωρίς isofix και μια φορά που χρειάστηκε να το βάλω μόνο με τη ζώνη του αυτοκινήτου για μικρή διαδρομή με δανεικό αυτοκίνητο, είδα πόσο "σταθερό" είναι. Για τα καθίσματα που κοιτάνε μόνο μπροστά είναι αααααλλη συζήτηση. Αυτό κι αν δεν εμπιστεύομαι αλλά γίνεται αναγκαστικά.
--- End quote ---
Μάνο, δεν είvαι θέμα εμπιστοσύνης ή άποψης του οποιουδήποτε πραγματικά.
Υπάρχουν φορείς που δοκιμάζουν και κατατάσουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των παιδικών καθισμάτων. Ο καθένας βλέπει, κρίνει και αποφασίζει.
iliasfyntanidis:
Γιατί τα καθίσματα που κοιτάνε αντίθετα από την φορά του δρόμου είναι άχρηστα Νίκο;
Nettos:
Τελικά παρήγγειλα το Joie i-Spin 360.
https://anatello.gr/joie-i-spin-360-brefiko-paidiko-katisma-aytokinitoy-deep-sea?skr_prm=WyI1NjM2ODFjMC05YTAwLTQ5YTQtOTYzZi0wZmQwNWEyNWEyZTgiLDE2Mzc1Nzk2OTU5NjkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
Κατέληξα σε αυτό λόγω της πολύ καλής βαθμολογίας απο τον ADAC και ελπίζοντας ότι η μικρή θα καθίσει με κατεύθυνση προς τα πίσω όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ευχαριστώ για την βοήθεια. Θα επανέλθω με αξιολόγηση ;)
Nettos:
--- Quote from: philosopher on November 23, 2021, 03:31:18 PM ---
--- Quote from: Nettos on November 23, 2021, 03:04:33 PM ---ωραία γιατί διαβάζω στα σχόλια ότι τα περισσότερα ειναι αρκετά ογκώδη και προβληματίστηκα.
Πολύ καλη η επιλογή του καθίσματος σας. Να το χαίρεστε μαζι με το κατάλληλο αυτοκίνητο ;)
--- End quote ---
Εύχομαι να μη μου μιλάς στο πληθυντικό
Ναι ναι αφού χωράει το δικό μου που είναι όντως αρκετά μεγάλο, μην αγχώνεσαι καθόλου.
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
--- End quote ---
Ο πληθυντικός γιατί αναφέρομαι και στους 2 σας φυσικά!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version