!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
philosopher:
--- Quote from: Nettos on November 23, 2021, 12:30:13 PM ---Ερώτηση προς του μπαμπάδες του φόρουμ. Έχετε βάλει καθισματάκι με ISOFIX σε nc;
Με το αυγό που δένει με ζώνη είμαστε οκ, απενεργοποιούμε τον αερόσακο συνοδηγού και όλα καλα! Τώρα όμως πρέπει να πάνε σε επόμενη ηλικιακή ομάδα και καλό θα ήταν το νέο καθισματάκι να χωράει και στο mx5 γιατί σίγουρα θα ζητάει βόλτα η μικρή.
Υποψήφια προς το παρών είναι τα Joie i-Spin 360 και CYBEX TRIFIX 2 i-SIZE. Μου άρεσε και το concord reverso αλλα μάλλον δεν θα χωράει στο mx5. Αν έχει εμπειρία κάποιος απο αυτά, ευχαρίστως να την ακούσω.
--- End quote ---
Cybex Gold Pallas S-Fix εδώ, χωράει μια χαρά και πάμε ακόμα καλύτερα τις βόλτες μας.
Γενικώς με οποιοδήποτε κάθισμα δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, όλα πρέπει να χωράνε.
Nettos:
ωραία γιατί διαβάζω στα σχόλια ότι τα περισσότερα ειναι αρκετά ογκώδη και προβληματίστηκα.
Πολύ καλη η επιλογή του καθίσματος σας. Να το χαίρεστε μαζι με το κατάλληλο αυτοκίνητο ;)
philosopher:
--- Quote from: Nettos on November 23, 2021, 03:04:33 PM ---ωραία γιατί διαβάζω στα σχόλια ότι τα περισσότερα ειναι αρκετά ογκώδη και προβληματίστηκα.
Πολύ καλη η επιλογή του καθίσματος σας. Να το χαίρεστε μαζι με το κατάλληλο αυτοκίνητο ;)
--- End quote ---
Εύχομαι να μη μου μιλάς στο πληθυντικό
Ναι ναι αφού χωράει το δικό μου που είναι όντως αρκετά μεγάλο, μην αγχώνεσαι καθόλου.
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
Konstantinos:
Έχετε μήπως υπόψη κάποιο που να χωράει και σε (άδειο) πορτμπαγκάζ? Πολλά ζητάω, αλλά δεν εξυπηρετεί αλλιώς. Τουλάχιστον μέχρι να πάμε σε boosterάκι και να βολευόμαστε.
the_george:
--- Quote from: Konstantinos on November 23, 2021, 03:42:05 PM ---Έχετε μήπως υπόψη κάποιο που να χωράει και σε (άδειο) πορτμπαγκάζ? Πολλά ζητάω, αλλά δεν εξυπηρετεί αλλιώς. Τουλάχιστον μέχρι να πάμε σε boosterάκι και να βολευόμαστε.
--- End quote ---
Εξαρτάται, με το παιδί μαζί;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version