!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (972/1071) > >>

panos2171:
Μην ξεχνάτε ότι όλα τα αυτοκίνητα έχουνε πάρει ανοδικές τιμές. Πόσο έκανε πχ το focus προηγούμενων γενεών και πόσο τώρα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jSkyline:
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Ειδικά στα Mazda είναι το αμάξι που έχει τη μικρότερη ποσοστιαία αύξηση τιμής όλα αυτά τα χρόνια! Στα Μ3 και Μ6 οι διαφορές είναι χαοτικές!

dimsabas:

--- Quote from: jSkyline on April 27, 2020, 04:51:35 PM ---Μ3 και Μ6...

--- End quote ---

Καταλαβαίνεις ότι πήγε αλλού το μυαλό μας...

dim-mx5:

--- Quote from: jSkyline on April 27, 2020, 08:42:18 AM ---Ακριβό? Είχες αγοράσει καινούργιο το ΜΧ σου? Αν το είχες αγοράσει θα καταλάβαινες ότι η αύξηση των τιμών είναι απολύτως λογική στο 1.5. Το 2002 ένα NBFL high έκανε σχεδόν 27.000 οπότε είναι στα ίδια με τη βασική έκδοση του ND. Το 2λιτρο όντως ξεφεύγει, ειδικά το RF.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Ναι για μενα ειναι ακριβο το RF revolution στα 36500.Ειναι ακριβο και το σοφτ τοπ revοlution στα 34700.
Mαλλον δεν εχεις καταλαβει τι ακριβως λεω.Ασε ποσο ειχαν τα nbfl πριν 18 χρονια.Πριν 18 χρονια θα σου πω και εγω οτι ο μισθοι ηταν μεγαλυτεροι απο οσο τωρα. Τον καταλογο του 2020 https://uploads.mazdalh.eu/uploads/150199/01e4_mazdamx5_mazda_pricelist2020_greece_january2.pdf
 κοιτα και δες ποσο παραπανω τελος ταξινομησης + φπα πληρωνεις αν επιλεξεις μια απο τις 2 αυτες εκδοσεις, δες και ποσα γλυτωνεις αν επιλεξεις σοφτ τοπ βασικη εκδοση challenge στα 27500.H διαφορα ειναι καπου στο 5χιλιαρο.Πληρωνεις επιπλεον 5.000 ευρω ΜΟΝΟ σε φορους αν πας για μια απο τις 2 αυτες ακριβες εκδοσεις.Αν για σενα δεν ειναι πεταμενα λεφτα αυτο το ποσο, το δεχομαι και σεβομαι την αποψη σου, αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.

panos2171:
Οι τιμές των αυτοκινήτων δεν πάνε αναλογικά με τους μισθούς, από κει και πέρα όμως όντως η φορολογία είναι αυτή που εκτοξεύει την τιμή ενός αυτοκινήτου και συμφωνώ για τα πεταμένα λεφτά σε φόρους.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version